Obnoviť stránku

TechniSat DigitRadio GO, black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TechniSat DigitRadio GO, black

DigitRadio GO od spoločnosti TechniSat je miniatúrne digitálne DAB+ rádio, ktoré bude kdekoľvek s vami. Môžete s ním prijímať DAB+, DAB a VKV. Ak nemáte radi zdĺhavé vyhľadávanie a nastavovanie rozhlasových staníc, tento prijímač je pre vás ideálnym riešením. Digitálne rádiá TechniSat DAB+ vám totiž zobrazia zoznam všetkých dostupných digitálnych staníc a vy si už len vyberiete vami požadovanú stanicu. Svoje obľúbené stanice si budete môcť samozrejme uložiť. Okrem digitálnych zobrazí aj bežné rozhlasové stanice vo vašom okolí.

Inteligentný RDS (Radio Data System) vám zobrazí podrobnejšie informácie o vysielaní aj alternatívne frekvencie danej stanice. Prehľadný dvojradový LCD displej vám zobrazí názov programov a ďalšie informácie. Rádio je napájané vstavaným Lí-Po akumulátorom, ktorý umožňuje až 6 hodín prevádzky. Dobíjať môžete akumulátor buď priamo v rádiu alebo v dodávanej stolnej nabíjačke.

Parametre a špecifikácia:

Rádio/príjem:
Digital Band III, DAB, DAB+: 174-240 MHz
Analógový FM: 87,5 - 108 MHz

Konektivita:
Konektor na slúchadlá (jack 3,5 mm)

Napájanie:
Akumulátor: Lí-Po 3,7 V/550 mAh
Výdrž na akumulátor: 6 h

Technické údaje:
Výstupný výkon: 1 W RMS
Rozmery (Š x V x H): 69 x 33,3 x 15,9 mm

Parametre a špecifikácia

Kód:  AN225a1
Produktové číslo:  V008e

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04