Obnoviť stránku

TechniSat DigitRadio 200, black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TechniSat DigitRadio 200, black

DigitRadio 200 od spoločnosti TechniSat je digitálne DAB+ rádio s prvotriednou kvalitou zvuku na domáce aj cestovné použitie. Môžete s ním prijímať DAB+, DAB a VKV. Ak nemáte radi zdĺhavé vyhľadávanie a nastavovanie rozhlasových staníc, tento prijímač je pre vás ideálnym riešením. Digitálne rádiá TechniSat DAB+ vám totiž zobrazia zoznam všetkých dostupných digitálnych staníc a vy si už len vyberiete vami požadovanú stanicu. Uložiť si môžete až 10 obľúbených DAB+ alebo VKV kanálov. Okrem digitálnych zobrazí aj bežné rozhlasové stanice vo vašom okolí.

Inteligentný RDS (Radio Data System) vám zobrazí podrobnejšie informácie o vysielaní aj alternatívne frekvencie danej stanice. Prehľadný dvojradový LCD displej vám zobrazí názov programov a ďalšie informácie. Rádio je napájané buď vstavaným Lí-Po akumulátorom, ktorý umožňuje až 10 hodín prevádzky alebo pomocou externého 9 V zdroja.

Parametre a špecifikácia:

Rádio/príjem:
Digital Band III, DAB, DAB+: 174-240 MHz
Analógový FM: 87,5 - 108 MHz

Konektivita:
Konektor na slúchadlá (jack 3,5 mm)

Napájanie:
Menovité napätie: 230 V @ 50 Hz
Napájanie: 9 V DC/800 mA
Maximálna spotreba: 9 W
Spotreba v Stand-by: 1 W
Výdrž na akumulátor: 10 h

Technické údaje:
Výkon reproduktora: 1 W RMS
Hmotnosť: 300 g
Rozmery (Š x V x H): 200 x 125 x 55 mm

Parametre a špecifikácia

Kód:  AN225h1
Produktové číslo:  V008j

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01