Obnoviť stránku

TechniSat DIGITRADIO 143 čierny

4,0 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TechniSat DIGITRADIO 143 čierny

Rozšírte svoju Hi-Fi sústavu o tuner TechniSat DIGITRADIO 143. Umožní vám naladiť medzinárodné stanice prostredníctvom internetu, VKV/FM alebo rozhlasové technológie DAB+. Táto technológia poskytne kvalitné rozhlasové vysielanie bez šumu, s kvalitou porovnateľnou s CD. Okrem toho TechniSat DIGITRADIO 143 dokáže streamovať audio pomocou UPNP alebo Bluetooth a podporuje pripojenie cez aplikácie Spotify a TechniSat Connect. K internetu zariadenie pripojíte pomocou konektora LAN RJ45 alebo Wifi 2,4 a 5 Ghz.

Kľúčové vlastnosti tunera TechniSat DIGITRADIO 143

  • TechniSat DIGITRADIO 143 umožní naladiť stanice prostredníctvom internetu, VKV/FM alebo DAB+
  • Dokáže prehrávať CD disky, streamovať audio pomocou UPNP alebo Bluetooth a podporuje pripojenie cez Spotify a TechniSat Connect
  • K internetu TechniSat DIGITRADIO 143 pripojíte pomocou konektora LAN RJ45 alebo Wi-Fi 2,4 a 5 GHz
  • Poskytne aj veľké množstvo ďalších vstupov a výstupov
  • Tuner TechniSat DIGITRADIO 143 disponuje 3,2" TFT displejom s rozlíšením 240 × 320 pixelov

Ďalšie možnosti pripojenia

Ak by vám široká škála bezdrôtového pripojenia nestačila, TechniSat DIGITRADIO 143 poskytne aj veľké množstvo ďalších vstupov a výstupov. Disponuje digitálnym optickým, digitálnym koaxiálnym, analógovým (L/R) a analógovým 3,5 mm jack výstupom, analógovým (L/R) vstupom, F konektorom na pripojenie externej antény a konektormi AUX IN a USB. Na zariadení tiež nájdete 3,5 mm jack na pripojenie slúchadiel a 3,2“ TFT displej s rozlíšením 240 × 320 pixelov, vďaka ktorému budete vždy vedieť, čo za stanicu či skladbu práve prehrávate. TechniSat DIGITRADIO 143 je vyhotovený v elegantnom dizajne v čiernej farbe.

Rozmery:
435 × 75 × 290 mm

Hmotnosť:
2,33 kg


Kód:  JT858e
Produktové číslo:  V057f51

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16