Obnoviť stránku

Technics SU-G700M2E-S

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
2 289 €

Technics SU-G700M2E-S

Integrovaný stereofónny zosilňovač Technics SU-G700M2 je vynikajúci vo všetkých smeroch. Využíva moderné technológie, ktoré predstavil referenčný model SU-R1000, ale stále za dosiahnuteľnú cenu. Základom je zosilňovač triedy D s minimálnym skreslením a špičkovými zvukovými parametrami. O tie sa stará napríklad technológia JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-Shaping Optimization). Tá odstraňuje jitter z celého počuteľného spektra, vďaka čomu budete presne počuť akýkoľvek detail aj pri tých najsofistikovanejších nahrávkach. Ďalej je vo výbave technológia LAPC (Load Adaptive Phase Calibration – kalibrácia fázy podľa záťaže), vďaka ktorej sa zosilňovač perfektne prispôsobí ľubovoľným reproduktorom a zaručí rovnú frekvenčnú krivku.

Kľúčové vlastnosti zosilňovača Technics SU-G700M2

  • JENO Engine – Jitter Elimination and Noise-shaping Optimization (eliminácia kolísania signálu a optimalizácia šumu) pre maximálne čistý zvuk
  • LAPC – Load Adaptive Phase Calibration (kalibrácia fázy podľa záťaže) na prispôsobenie ľubovoľným reproduktorom
  • Zosilňovač Technics SU-G700M2 obsahuje pokročilý rýchly a tichý napájací zdroj, typovo rovnaký, aký nájdete v referenčnom modeli SU-R1000
  • Konfigurácia s tromi oddielmi minimalizuje rušenie medzi jednotlivými komponentmi
  • Gramofónový vstup (PHONO) s nízkym šumom podporuje prenosky MM aj MC
  • Zosilňovač pre slúchadlá triedy AA produkuje vysoko kvalitný zvuk bez ohľadu na impedanciu slúchadiel
  • USB na pripojenie k počítaču (podporované PCM až do 384 kHz a DSD do 11,2 MHz)

Pokročilý rýchly a tichý napájací zdroj

Technológia napájacieho zdroja bola prevzatá od referenčného modelu SU-R1000. Spínacia frekvencia bola zvýšená z obvyklých 100 kHz na 400 kHz, čo znižuje negatívny vplyv šumu modulácie na kvalitu zvuku. Zosilňovač Technics SU-G700M2 využíva aj totožnú technológiu GaN FET tranzistorov a SiC Schottkyho diód ako model SU-R1000. Vďaka tomu dokáže vysokorýchlostný spínací zdroj dodávať optimálny výkon.

Gramofónový vstup s nízkym šumom (PHONO)

Gramofónový vstup podporuje prenosky MM aj MC a dosahuje extra nízky šum. Je to tak vďaka použitiu diferenciálnej konfigurácie paralelného pripojenia FET tranzistora prvej fázy s nízkym šumom. Zisk môžete navyše nastaviť v štyroch úrovniach podľa typu vložky v prenoske. Tým získate optimálnu zvukovú reprodukciu, nech je vaším gramofónom ľubovoľný model.


Parametre a špecifikácia

Charakteristika

Počet kanálov 2.0
Výkon na kanál 140 W
Impedancia 4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm

Vstupy

Phono (gramofón) 1 ×
RCA/Cinch 2 ×
USB 1 ×

Výstupy

RCA/Cinch 2 ×
Reproduktorový výstup 2 ×
Slúchadlový výstup 1 ×

Funkcie

Diaľkové ovládanie Áno
displej Áno

Rozmery

Šírka 430 mm
Výška 148 mm
Hĺbka 428 mm
Hmotnosť 12,6 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  TECH003b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SU-G700M2E-S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16