Obnoviť stránku

Technics EAH-AZ60E-S strieborné

4,6 5 hodnotení
188,90 €

Technics EAH-AZ60E-S strieborné

Technics EAH-AZ60E-K

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ60E-K, strieborné

Vďaka špičkovej kvalite ponúkajú bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ60E-K vysoko kvalitný a čistý zvuk. Nízka hmotnosť a dokonalá ergonómia zaručia maximálne pohodlie pri nosení, zatiaľ čo kvalitný mikrofón sa postará o pohodlné vybavenie telefónnych hovorov. Bezkáblové slúchadlá Technics EAH-AZ60E-K ponúkajú niekoľko nastaviteľných režimov, ktoré je možné prispôsobiť presne podľa vašich predstáv. Pohodlné ovládanie umožní praktická mobilná aplikácia, alebo dotykové plochy a vďaka odolnosti s certifikáciou IPX4 je možné slúchadlá bez kábla Technics využiť za každého počasia.

Počúvanie hudby s veľkým rozsahom

Vďaka precíznemu spracovaniu a vysokej kvalite použitých materiálov ponúkajú bezkáblové slúchadlá Technics EAH-AZ60E-K hlboký zvuk s veľkým rozsahom. Môžete si tak vychutnať jemné detailné zvýraznenie aj silné basy. Slúchadlá bez kábla Technics EAH-AZ60E-K podporujú bezdrôtový zvuk s vysokým rozlíšením LDAC.

Technics EAH-AZ60E-K

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ60E-K majú kvalitné mikrofóny pre čistý zvuk

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ60E-K sú vybavené ôsmimi samostatnými mikrofónmi a systémom potlačenia hluku vetra, vďaka čomu s ich pomocou pohodlne vybavíte každý hovor. Technológia JustMyVoice zosilňuje slová, takže konverzácia je vždy maximálne zrozumiteľná.

Technics EAH-AZ60E-K

Dokonalé potlačenie hluku

Bezdrôtové slúchadlá EAH-AZ60E-K disponujú špičkovým systémom potlačenia okolitého ruchu. Vďaka kombinácii duálneho hybridného potlačenia šumu s technológiou feedback a feedforward s analógovým a digitálnym spracovaním získate v každej situácii dokonalý zvuk.

Technics EAH-AZ60E-K

TWS slúchadlá poskytnú maximálne pohodlie

Vďaka nízkej hmotnosti sú slúchadlá bez kábla Technics EAH-AZ60E-K maximálne pohodlné a ponúkajú vysoký komfort pri nosení. K dispozícii je sedem variantov silikónových náušníkov vo veľkostiach XS1, XS2, S1, S2, M, L a XL, ktoré sa dokonale prispôsobia každému uchu.

Technics EAH-AZ60E-K
Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ60E-K

Prirodzené vnímanie okolitého zvuku

Bezkáblové slúchadlá Technics EAH-AZ60E-K ponúkajú režim prirodzeného zvuku okolia, ktorý spoľahlivo zachytáva všetky okolité zvuky. Vďaka tomu je zvuk veľmi prirodzený a získate pocit, ako by ste slúchadlá vôbec nemali nasadené. Režim prirodzeného zvuku okolia spoľahlivo zachytí nízke aj vysoké frekvencie.

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ60E-K

Režim s potlačením šumu pre väčšiu pozornosť

Pri počúvaní hudby s bezdrôtovými slúchadlami Technics EAH-AZ60E-K oceníte aj režim pozornosti, ktorý výrazne potláča okolitý hluk a uľahčuje počúvanie hlasov. Skvele sa vám zíde napríklad pri čakaní na odchod vlaku a ďalších dopravných prostriedkov.

BBezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ60E-K

Praktická mobilná aplikácia

Vďaka aplikácii Technics Audio Connect je párovanie bezdrôtových slúchadiel Technics EAH-AZ60E-K maximálne pohodlné. V aplikácii je možné navyše jednoducho upraviť zvukový režim aj potlačenie šumu presne podľa vašich predstáv. V prípade straty slúchadiel vám zase aplikácia pomôže s hľadaním.

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ60E-K

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ60E-K dlho vydržia

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ60E-K vynikajú prevádzkou až 7 hodín na jedno nabitie. K dispozícii je aj praktické nabíjacie puzdro, ktoré poskytne slúchadlám dostatok energie až na 24 hodín prehrávania. K dispozícii je aj funkcia Quick Charge, s ktorou získate ďalších 70 minút počúvania.

Technics EAH-AZ60E-K

Jednoduché párovanie

Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ60E-K umožňujú viacbodové párovanie na pripojenie k dvom zariadeniam Bluetooth súčasne.

Technics EAH-AZ60E-K

Hlasová asistencia

Vďaka funkcii asistentov Siri, Amazon Alexa a Google Assistant je možné bezkáblové slúchadlá Technics EAH-AZ60E-K pohodlne ovládať pomocou hlasových povelov.

Technics EAH-AZ60E-K

Vysoká odolnosť

Slúchadlá bez kábla Technics EAH-AZ60E-K ponúkajú odolnosť s certifikáciou IPX4, ktorá spoľahlivo chráni pred potom aj dažďom.

Technics EAH-AZ60E-K

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Technics EAH-AZ60E-K, strieborné

  • Vydržia až 7 hodín na jedno nabitie
  • Odolnosť s certifikáciou IPX4
  • Bezdrôtové slúchadlá Technics EAH-AZ60E-K striebornej farby
  • Podpora hlasových asistentov
  • Mobilná aplikácia umožní pohodlné párovanie
  • Možnosť pripojenia k dvom zariadeniam Bluetooth súčasne
  • Praktické nabíjacie puzdro až na 24 hodín prevádzky

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.2
Podporované kodeky AAC, LDAC, SBC

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, Powerbank, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Stupeň krytia IPX4
Ďalšie vlastnosti Aplikácia na nastavenie slúchadiel, Puzdro v balení, True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika slúchadiel

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Funkcie Potlačenie šumu

Batéria

Maximálna výdrž batérie 24 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 7 h
Výdrž batérie (puzdro) 17 h
Nabíjanie akumulátora USB-C, V puzdre

Hmotnosť

Hmotnosť 59 g
Kód:  WG9576s7b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EAH-AZ60E-S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02