Obnoviť stránku

TECHNAXX MusicMan Twins BTX-X21 čierny

4,0 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

TECHNAXX MusicMan Twins BTX-X21 čierny

Skvele vyzerá, skvele hrá. Rozdeľte reproduktor na 2, a podporte tak pokrytie priestoru a stereo zážitok. Reproduktory majú vlastnú batériu a bezdrôtové spojenie, takže nie ste obmedzení káblom, a môžete ich roztiahnuť ďaleko od seba. Oproti obvyklým prenosným reproduktorom plne využijete solídny výkon 2× 4 W.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosný reproduktor deliteľný na 2
  • Lepšie pokrytie a stereo efekt
  • Bezdrôtové prehrávanie cez Bluetooth
  • AUX (slúchadlový) vstup
  • Až 6 hodín počúvania

Bez obmedzenia

Telefóny, tablety aj notebooky pohodlne pripojíte cez rozhranie Bluetooth 4.1, ktoré dovolí bezdrôtové prehrávanie zo vzdialenosti až 10 metrov. S pripojeným telefónom poslúži aj ako prostriedok pre spracovávanie hovorov hlasným handsfree. Máte hudbu uloženú vo svojom MP3/MP4 prehrávači? Potom ho stačí pripojiť dodaným AUX káblom. Nič vás nemôže zastaviť, nech máte hudbu kdekoľvek.

 
Kód:  MK001t81l
Produktové číslo:  4626
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07