Obnoviť stránku

TECHNAXX Musicman Nano Bike BT-X19 modrý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TECHNAXX Musicman Nano Bike BT-X19 modrý

Jazdíte radi na bicykli a chcete si aj pri jazde vychutnať vaše obľúbené pesničky? Môžete použiť slúchadlá ale bezpečnejší je bezdrôtový reproduktor TECHNAXX Musicman Nano Bike BT-X19 v modrej farbe. Silikónový vodovzdorný reproduktor využíva bluetooth verziu 3.0 s dosahom 10 metrov.

Súčasťou balenia je otočný držiak na bicykel, do ktorého reproduktor jednoducho vložíte. Následne ho stačí spárovať s vaším smartfónom pomocou bluetooth a môžete vyraziť za zvukov vašej obľúbenej hudby.

Vstavaná dobíjateľná batéria s výkonom 300 mAh na jedno dobitie vydrží podľa hlasitosti hudby až 4 hodiny. Na samotné dobitie batérie si vyhraďte cca 2 hodiny.

Hlavné prednosti

  • Bezdrôtový reproduktor na bicykel
  • Protišmykový povrch a vodovzdorný
  • Pevný otočný držiak
  • Dosah bluetooth signálu až 10 metrov
  • Môže slúžiť aj ako hands - free
  • Na jedno dobitie vydrží hrať až 4 hodiny
 
Kód:  MK001t7l
Produktové číslo:  4603
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19