Obnoviť stránku

TECHNAXX MusicMan Mini čierny

4,5 19 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

TECHNAXX MusicMan Mini čierny

Dizajnový prenosný reproduktor značky MusicMan Mini je ideálnym riešením pre všetkých milovníkov hudby, ktorí požadujú kvalitnú reprodukciu zvuku kdekoľvek a kedykoľvek. Čierne farebné vuhotovenie zaujme každého už na prvý pohľad.


Výhody

  • Miniatúrne rozmery a nízka hmotnosť
  • Telo z hliníka
  • Špičkový zvukový prejav
  • Jednoduché ovládanie
  • Výdrž 2 - 3 hodiny
  • Slot na microSDHC až do veľkosti 32 GB
  • Audio vstup 3,5 mm jack

Ovládanie aj poslepiačky


Stačí vložiť microSDHC kartu naplnenú až po okraj hudbou v MP3 a budete mať o zábavu postarané. Tlačidlá sústredené do kruhu obsahujú funkcie play/pause, späť, vpred a reguláciu hlasitosti. S trochou cviku zvládnete ovládanie aj po pamäti. Ďalej nechýba tlačidlo pre celkové vypnutie zariadenia. Reproduktor s čiernou mriežkou sa nachádza na opačnej strane, než sú ovládacie prvky. Častou manipuláciou reproduktor nepoškodíte, je totiž pevný a vyrobený z hliníka.


Majte ho všade so sebou


Vďaka batérii s kapacitou 600 mAh vydrží prehrávať hudbu skoro 3 hodiny. Nie je teda problém si ho so sebou brať ako školskú pomôcku a cez prestávku si pustiť obľúbené songy. Pomocou dodávaného kábla môžete pripojiť ako zdroj hudby pokojne aj svoj mobil a to je potom tá správna jazda. Po vyčerpávajúcom dni je nutné reproduktor nabiť, aby bol pripravený na ďalší deň po vašom boku.

Parametre a špecifikácia:
Typ:
Prenosný reproduktor
Materiál:
Hliníkový
Rozhranie:
MicroSDHC slot pre pamäťové karty
USB
Audio 3,5 mm jack
Napájanie:
Lithium 600 mAh batéria
Výdrž: 2 - 3 hodiny
Nabíjanie: 3-5 hodín (prostredníctvom USB)
Rozmery:
50 x 50 x 50 mm
Hmotnosť:
117 g
Farebné prevedenie:
Čierne
Obsah balenia:
Reproduktor
USB, napájací a audio kábel
Používateľský manuál

Kód:  MK001s
Produktové číslo:  3527
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16