Obnoviť stránku

TECHNAXX MusicMan Maxi BTX-X10 čierny

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

TECHNAXX MusicMan Maxi BTX-X10 čierny

Rozbehnite hudobnú zábavu aj mimo múru budou. Malý, ale výkonný reproduktor je nabitý funkciami, vďaka ktorým zabavíte aj početnú skupinu. Základom je samozrejme zabudovaný MP3 prehrávač z USB a micro SD nosičov, ale ako správny moderný systém vie tiež bezdrôtové prehrávanie cez Bluetooth. Možno prehrávať z akéhoľvek prehrávača so slúchadlovým výstupom. Dvere k hudbe uloženej na ľubovoľnom mieste sú vám tak otvorené dokorán.

Kľúčové vlastnosti

  • Kocka ako prenosný audio systém s 50 W (10 W RMS)
  • MP3 prehrávač pre USB a micro SD
  • Bezdrôtové prehrávanie Bluetooth
  • Univerzálny AUX vstup
  • Karaoke funkcie alebo zosilnenie hlasu
  • FM rádio s možnosťou antény pre lepší príjem
  • Pohodlné ovládanie vďaka displeju a diaľkovému ovládaču

Skvelá súhra

S výkoným reproduktorom sa bavíte s priateľmi nielen počúvaním, ale tiež sa môžete sami pridať k hudobnej produkcii a zažiť chvíľky plné srandy. Pomocou funkcie karaoke a dodávaného mikrofónu sa ihneď zapojíte do zábavy. Táto hudobná jednotka vydrží pri maximálnej hlasitosti až 5 hodín, takže postačí na pekne strávený večer či deň. Pritom sa jednoducho prenáša vďaka primeraným rozmerom, nízkej hmotnosti a rukoväti.

 
Kód:  MK001t82b
Produktové číslo:  4459

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01