Obnoviť stránku

TECHNAXX LED pásik Techlight Set-3528 WR teplá biela

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TECHNAXX LED pásik Techlight Set-3528 WR teplá biela

LED pás TECHNAXX Techlight Stripe Set-3528 je LED pás určený k osvieteniu vybranej plochy. Vďaka lepiacej vrstve možno pás nalepiť na akúkoľvek plochu zbavenú vlhkosti, nečistôt a mastnoty. LED pás môžete umiestniť všade tam, kde chcete docieliť dekoračného efektu s využitím LED svetiel. Ideálne priestory pre nalepenie sú miesta pod policami, vo výklenkoch nábytku, v stenových a stropných výklenkoch či za okrajom zrkadiel. Pás je vodeodolný, takže je vhodný aj pre vonkajšie využitie.
Pás je 5 metrov dlhý a je na ňom namontované 150 diód emitujúcich teplé biele svetlo. Každá dióda disponuje výkonom 0,08 W. Celkový výkon je 12 W pre celý pás. Životnosť pásu je približne 50 000 hodín v prevádzke.

Parametre a špecifikácia

Svetlo

Svetelný tok 750 lm

Dĺžka

Dĺžka 500 cm

Počet LED

Počet LED 150

Svetelný tok

Svetelný tok 750 lm
Kód:  MK001g6
Produktové číslo:  3631

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17