Obnoviť stránku

Technaxx BT-X7 ružový

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Technaxx BT-X7 ružový

Bezdrôtový reproduktor Technaxx BT-X7 v ružovom vyhotovení ohromí nielen svojimi kompaktnými rozmermi, ale aj oválnym dizajnom, ktorý očarí každého, kto očakáva od moderných technológií tiež reprezentatívny vzhľad. Či už vyrážate von s kamarátmi, chcete si užívať športovanie so svojou obľúbenou muzikou alebo relaxovať doma, všade nájde tento miniatúrny prenosný reproduktor svoje uplatnenie.

Kľúčové vlastnosti

  • kompaktné rozmery zaistí, že sa reproduktor zmestí aj do vrecka
  • výška reproduktoru je iba 36 mm, jeho priemer je 33 mm a hmotnosť 43 g
  • bluetooth umožňuje spárovanie s inteligentným zariadením
  • 300 mAh batéria vydrží až 4 hodiny na jedno nabitie
  • so vstavaným mikrofónom môžete reproduktor využiť aj ako handsfree
  • nabíjanie zaberie zhruba 1,5 hodiny

Neuveriteľne kompaktný reproduktor

V priemere má reproduktor len málo cez tri centimetre, jeho výška je 36 mm a hmotnosť len o málo presahuje 40 g. To sú rozmery, ktoré zaručia, že sa vám reproduktor bez problémov vojde do preplnenej batožiny, tak napríklad aj do vrecka. Zdrojom hudby se stane váš telefon či iné zariadenie disponujúce bezdrôtovým rozhraním bluetooth. Vstavaná batéria s kapacitou 300 mAh vydrží poháňať 2 W reproduktor až 4 hodiny na jedno nabitie. Nabíjanie prebieha prostredníctvom microUSB kábla a zaberie zhruba 1,5 hodiny. Vďaka vstavanému mikrofónu možno reproduktor využiť aj ako handsfree. 

 
Kód:  MK001t81a1
Produktové číslo:  4355

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16