Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Techly Konferenčný mikrofón

31,78 €

Techly Konferenčný mikrofón

Pokiaľ natáčate videá či akokoľvek inak zaznamenávate zvuk, rozhodne by vám nemal chýbať mikrofón. Mikrofón Techly Konferenčný mikrofón je dynamický. Tento univerzálny typ si vás získa, pretože s ním môžete zaznamenávať v podstate akýkoľvek zvuk, a to aj spev. Dôležitým hľadiskom pri výbere je smerová charakteristika, ktorá určuje, z ktorých smerov bude zariadenie snímať zvuk a ktoré naopak, potlačí. Mikrofón Techly sa vám zapáči, ak potrebujete zachytiť debatu či interview. Zaznamenáva totiž zvuk z niekoľkých smerov. Pripája sa cez USB.

Mikrofón Techly Konferenčný mikrofón ...
Mikrofón Techly Konferenčný mikrofón ...

Zásadné prednosti mikrofónu Techly Konferenčný mikrofón

  • Mikrofón Techly je dynamický
  • Mikrofón určený na konferencie
  • Zachytí zvuk z viacerých smerov
  • Pripojenie cez USB

Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Zásada Dynamický
Smerová charakteristika Všesmerový
Typ mikrofónu Konferenčný

Pripojenie

Pripojenie USB
Kód:  KLAves004
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TLY_362718

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01