Obnoviť stránku

Tech21 Evo Check pre Samsung Galaxy S8 dymový

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tech21 Evo Check pre Samsung Galaxy S8 dymový


Pokročilá ochrana proti nárazom a otrasom

Nový Samsung Galaxy S8 vás nadchne elegantným dizajnom a futuristickým vzhľadom. Iste sa nemôžete vynadívať na jeho jedinečný, mimoriadne veľký displej. Smartfón je ale pri každodennom používaní vystavovaný riziku pádu a poškriabaniu. Preto je na mieste zaobstarať k telefónu kvalitný zadný kryt. Evo Check značky Tech21 ponúka vysokú úroveň ochrany vďaka technológii FlexShock™. Vaše zariadenie uchová rovnako krásne, ako keď ste ho vybalili z krabičky. Evo Check v dymovom prevedení vás zaujme zaujímavým vzorom pripomínajúcim sieťku.



Spoľahlivo chráni pri páde

Vďaka FlexShock™ technológii a trojvrstvovej konštrukcii dokáže Evo Check absorbovať nárazy z výšky až 3 metrov. Už sa tak nemusíte obávať, že by sa váš mobilný telefón pri najmenšom páde rozbil. Namiesto toho si užívajte život bez starostí a bezpečnosť nechajte na Tech21. 


Vyladený do detailu

Kryt je vyrobený z hybridného materiálu FlexShock™, čo je ľahký, tvarovateľný materiál, ktorý absorbuje a rozptýli sily generované pri náraze. Tento systém je tak účinný, že pre perfektnú ochranu stačí tenká vrstva materiálu. Vďaka tomu je Evo Check mimoriadne ľahký - váži len 29.6 gramov.


Komfort je základ

Evo Check vám dokonale padne do ruky a vďaka protišmykovej úprave len tak nevypadne. Je navrhnutý priamo pre Samsung Galaxy S8 tak, aby ste sa pohodlne dostali ku všetkým portom a ovládacím prvkom. Telefón môžete samozrejme nabíjať aj v kryte. 



Jednoduchá inštalácia

Kryt vďaka špeciálnemu dizajnu ľahko nasadíte a prípadne vymeníte. To sa môže hodiť aj vtedy, keď potrebujete telefón ľahko očistiť. Evo Check je navrhnutý tak, aby pri inštalácii v žiadnom prípade nedošlo k poškodeniu vášho zariadenia. 


Vyskúšajte ho aj vy

Tech21 používa prémiové materiály a zakladá si na precíznom spracovaní. Jeho výrobky sú tak zárukou vysokej kvality. Ak by sa pri bežnom používaní prejavila na kryte Evo Check vada, máte nárok na výmenu zadarmo - a to doživotne. (Pri splnení podmienok.)


 

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S8

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál Plast, Guma
Pružnosť/tuhosť puzdra Mäkké
Hmotnosť 29,6 g

Rozmery

Hĺbka 11 mm
Šírka 75 mm
Výška 157 mm
Kód:  TCH021d3
Produktové číslo:  T21-5585

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18