Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Teac AD-850 čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Teac AD-850 čierny

Hľadáte CD prehrávač, ktorý stále podporuje rôzne druhy magnetických kaziet? Tak to sa vám Teac AD-850 bude hodiť. Na prístroji určite poteší možnosť digitalizovať svoje nahrávky na USB vo formáte MP3. Prehrávač má na prednej strane vstup na mikrofón, ktorý využijete na nahrávanie, daný záznam potom môžete mixovať. S priateľmi určite oceníte možnosť karaoke, kde možno využiť aj echo funkcie mikrofónu. Či už si prístroj zaobstaráte na digitalizáciu nahrávok alebo kvôli nostalgii, nebude to márna kúpa.

Kľúčové vlastnosti prehrávača Teac AD-850

  • Multifunkčný prehrávač kaziet aj CD
  • Karaoke a možnosť funkcie echo na mikrofóne
  • Možnosť digitalizácie kaziet na USB vo formáte MP3
  • Široká nastaviteľnosť prehrávača
  • Vstup na mikrofón
  • Teac AD-850 podporuje formáty CD-R/RW
  • Dvojrýchlostný jednosmerný kazetový prehrávač
  • Tento prehrávač určite vyvolá nostalgiu
  • AC 230V, 50Hz

Široká kompatibilita prehrávača Teac AD-850

Samotná CD mechanika podporuje typy CD-R/RW. Nahrané súbory sa automaticky ukladajú do USB pamäte, takže sa archivácia stane hračkou. Kazetový prehrávač je dvojrýchlostný a jednosmerný, navyše zvládne prehrať mnoho typov kaziet – normal, chrome, metal. Na staršie nahrávky sa určite bude hodiť aj regulácia rýchlosti, vďaka ktorej si prehrávač s nimi poradí.

Jednoduché ovládanie CD prehrávača Teac AD-850

Celý Teac AD-850 ovládate širokým spektrom tlačidiel a nastaviteľných prvkov. Ponúka rôzne funkcie, ako je napríklad automatické nahranie alebo prehranie záznamu. Ďalej môžete využiť tlačidlo na opakovanie, shuffle alebo play, keď používate vstup CD alebo USB vstup prehrávača.

Kód:  TEA001a
Produktové číslo:  Teac AD-850 black
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14