Obnoviť stránku

TDK ST460s Smartphone čierna

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TDK ST460s Smartphone čierna

S elegantnými slúchadlami TDK ST460s si užijete počúvanie svojej obľúbenej hudby na plné pecky. Pevné 40mm meniče, umiestnené vo veľmi štýlové a ľahké hliníkovej konštrukcii, poskytujú veľmi čistý a prirodzený zvuk. Polstrované ušné vankúše izolujú okolitý hluk a spoločne s pohodlným pásikom cez hlavu prinesú dlhodobý komfort pri užívaní.

Väčšina užívateľov iste ocenia vstavaný mikrofón a integrované ovládanie pre chytré telefóny iPhone a Samsung Galaxy. Takže príjem hovoru, pretáčanie skladieb a nastavenie hlasitosti bude pre všetky hračka. Pripojenie sa vykonáva pomocou 1,2m audio kábla, ktorý je zakončený pozláteným 3,5 mm jack konektorom. Neváhajte a kúpte si tieto moderné náhlavné slúchadlá za priaznivú cenu, ktoré vám budú všetci závidieť.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlová náhlavná uzavreté slúchadlá v čiernom prevedení
  • Pevné meniče zaisťujú perfektnú reprodukciu
  • Pohodlné polstrovanie náušníkov s dokonalou izoláciou okolitého hluku
  • Vstavaný mikrofón
  • Integrované ovládanie pre jednoduché ovládanie
Kód:  BEU84b
Produktové číslo:  t62156

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07