Obnoviť stránku

TCL TS8211

4,5 13 hodnotení

TCL TS8211

Kompaktný a šikovný 2.1 soundbar TCL TS8211 s podporou Dolby Atmos a vstavanými subwoofermi

Soundbar TCL TS8211 nerobí kompromisy v nárokoch na priestor, kvalitu zvuku a použitie technológií.
V jeho malom tele toho na vás čaká skutočne veľa. Pre dynamický zvuk sú využité dva vstavané subwoofery a podpora Dolby Atmos zaistí vtiahnutie do deja vďaka priestorovosti zvuku. K TV ho ľahko pripojíte pomocou najmodernejšieho HDMI eARC a na bezdrôtový streaming tu nájdete nielen už klasický Bluetooth, ale aj modernejší Wi-Fi na prenos ešte vyššej kvality zvuku i na pestrejšie možnosti ovládania vrátane možností Chromecast a AirPlay.

Pri maximálnej hlasitosti ponúkne reprosústava TCL 260 W hudobný výkon

Výkon zaisťuje dynamiku a je nevyhnutný na pohltenie zvukom. V hudbe aj pre filmovú atmosféru má zásadnú rolu. Reprosústava TCL TS8211 ho má vo svojom malom tele vskutku veľa.

Wi-Fi pre bezdrôtové pohodlie

Pomocou Wi-Fi si pri soundbare TCL TS8211 užijete nielen kvalitný bezdrôtový streaming z vašich mobilných zariadení, ale aj pohodlné ovládanie. Môžete využiť služby ako Apple AirPlay, Chromecast a privítať soundbar ako ďalšieho člena vašej smart domácnosti s podporou Google Assistant, Amazon Alexa a na zapojenie a synchronizáciu v rámci Multi-Room riešení.

Bezdrôtový soundbar TCL TS8211 bude ideálny parťák pre vašu telku

Vychutnajte si zážitok zo sledovania, kedy skvelý obraz je doplnený skvelým zvukom. Bezdrôtový soundbar TCL TS8211 nie je len o samotnom zlepšení zvuku vašej televízie, ale aj priestorovosti s podporou Dolby Atmos. Na dosiahnutie najlepšej kvality zvuku aj najvyššieho komfortu však odporúčame využiť HDMI pripojenie, kedy v soundbare sa HDMI zapojí do portu označeného OUT a v TV do HDMI portu označeného ARC alebo eARC.

SoundBar TCL TS8211

HDMI s eARC & CEC

Medzi TV a soundbarom je HDMI prepojenie tá najlepšia voľba. Prečo? Pretože vďaka HDMI eARC prejde z TV do soundbaru tá najlepšia možná zvuková kvalita (vyššia ako napríklad pri použití optického kábla), ale je tak aj umožnené spoločné ovládanie TV a soundbaru len jedným ovládačom (tým od TV) pre vyšší komfort. Tomu sa hovorí HDMI-CEC. Rôzni výrobcovia majú pre HDMI-CEC svoje vlastné marketingové názvy. Napríklad pri TV TCL v časti menu Systém zapnete Funkcia CEC a docielite komfortné ovládanie TV aj soundbaru jedným ovládačom. 
*Vyžaduje televíziu s podporou HDMI-CEC

SoundBar TCL TS8211

Streamujte hudbu bezdrôtovo

Repro TCL TS8211 ponúka už tradičný Bluetooth na bezdrôtový streaming z mobilných zariadení, ale navyše tu môžete použiť aj Wi-Fi pre vyššiu kvalitu prenosu aj pre pestré aplikačné možnosti. Užívajte si komfort a vysokú kvalitu s Chromecast a Apple AirPlay.

Bluetooth soundbar ponúkne tri zvukové režimy pre optimálny zážitok z počúvania

Zvuk Bluetooth soundbaru TCL TS8211 si môžete prispôsobiť podľa troch rôznych zvukových režimov: Movie, News a Music, a dosiahnuť tak ideálne nastavenie pre rôzne žánre.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, AUX, Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast
USB 1 ×

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus
Streamovacie služby Spotify, Tidal
Ovládanie Displej, Diaľkový ovládač, iOS, Android

Rozmery soundbaru

Šírka 100 cm
Hĺbka 12,8 cm
Výška 6,5 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 3 kg

Farba

Farba Čierna

Vstupy

HDMI 1 ×
Optické digitálne audio 1 ×
3,5 mm jack 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Kód:  WK690s5a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TS8211
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02