Obnoviť stránku

TCL S643W

4,3 11 hodnotení

TCL S643W

3.1 kanálová konfigurácia soundbaru TCL S643W – silné basy a zároveň krištáľovo čistý zvuk

TCL soundbar S643W prináša dynamický zvuk so silnými basmi a zároveň vďaka strednému kanálu aj čisté dialógy a perfektné zvukové detaily.

DTS® Virtual:  X™ na priestorový zvuk – priestorový zvuk vďaka virtualizačnej technológii DTS

DTS® Virtual: X™ je technológia z dielne spoločnosti DTS na priestorovú virtualizáciu zvuku. Zvuk z TCL S643W vás obklopí zo všetkých strán, aby ste boli lepšie vtiahnutí do deja.

Bluetooth soundbar s Dolby Audio – viac z vašej zábavy

Dolby Audio je stavením na istotu na kvalitný, čistý a dynamický zvuk. Vďaka nemu bluetooth soundbar TCL S643W prináša krištáľovo čistý priestorový zvuk, lepšiu zrozumiteľnosť dialógov najmä vďaka stredovému kanálu a navyše pridáva výkonné basy do dodania skvelej atmosféry. 

Soundbar TLC S643W s dynamickým zvukom vďaka vysokému výkonu

Vysoký výkon je dôležitý na vtiahnutie do deja a na vytvorenie dynamickej atmosféry. Užite si 240 W výkon nového soundbaru a nechajte sa pohltiť zvukom.

Optimalizované režimy ekvalizéra na rôzne žánre zábavy

Či už sledujete alebo počúvate čokoľvek, sú pre vás pripravené špeciálne režimy ekvalizéra na optimálny zvukový zážitok. Vylaďte si zvuk na mieru na sledovanie televízie, hranie hier alebo hudbu. 

Soundbar TLC S643W s Bluetooth 5.3 a s funkciou MultiConnection

Soundbar TCL S643W podporuje verziu Bluetooth 5.3, vďaka ktorej je úžasne ľahké ho premeniť na výkonný hudobný systém. Nechajte znieť zvuk v celej miestnosti a užívajte si zážitky s priateľmi alebo rodinou bez oneskorenia. Zároveň je soundbar TCL S643W vďaka Bluetooth 5.3 vybavený funkciou MultiConnection, ktorá umožňuje párovanie dvoch Bluetooth zariadení súčasne, a tak sa môžu napríklad dvaja používatelia striedať v prehrávaní hudby bez toho, aby sa museli pripájať a odpájať. Party time! 

HDMI s funkciou ARC – najlepšia možnosť prepojenia soundbaru s TV

HDMI je najlepší možný variant pripojenia TV a soundbarov všeobecne. Jediný kábel tak umožní funkciu spätného zvukového kanála (ARC) a prináša podporu takmer všetkých dostupných zvukových formátov a umožňuje televíznym ovládačom ovládať soundbar. Už žiadne žonglovanie s diaľkovými ovládačmi. Ovládajte soundbar pomocou TV ovládača.
Vyžaduje pripojenie HDMI do TV port, ktorý býva označovaný ako eARC/ARC a taktiež je nutné, aby bola v TV zapnutá funkcia HDMI-CEC. Rôzni výrobcovia môžu pre funkciu HDMI-CEC využívať rôzne názvy.

TCL TV Ready – pohodlie na dosah ruky

TCL TV Ready znamená, že môžete jednoducho tento TCL soundbar ovládať ovládačom od TCL TV.

Bezdrôtový soundbar TCL S642W s estetickým a kompaktným dizajnom, ktorý sa zapadne do každého interiéru

Bezdrôtový soundbar TCL S643W kombinuje vysoký výkon zvuku s estetickým a kompaktným vyhotovením. Zároveň predstavuje čisté riešenie bez káblov medzi soundbarom a subwooferom. Subwoofer je bezdrôtový. Soundbar jednoducho pripojíte k televízii ideálne pomocou HDMI a tiež napríklad s mobilom pomocou Bluetooth. Jednoduché a elegantné riešenie do každého interiéru.

Rozmery soundbaru TCL S643W

*DTS: X, Virtual: X a loga DTS sú registrované ochranné známky alebo ochranné známky spoločnosti DTS, Inc. v Spojených štátoch a ďalších krajinách. © 2022 DTS, Inc. VŠETKY PRÁVA VYHRADENÉ. 

*Dolby, Dolby Audio a symbol dvojitého D sú registrované ochranné známky spoločnosti Dolby Laboratories Licensing Corporation. © 2022 Dolby Laboratories, Inc. Všetky práva vyhradené.
*Všetky popisy produktov, ceny a rozmery sú približné. Dostupnosť, špecifikácie a funkcie produktov sa môžu kedykoľvek a bez predchádzajúceho upozornenia zmeniť.


Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, AUX, Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.3

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC, S prehrávaním USB flash
Formáty priestorového zvuku Dolby Digital Plus, DTS Virtual X, DTS
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 81 cm
Hĺbka 9,8 cm
Výška 6,2 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 19,5 cm
Hĺbka 19,5 cm
Výška 32 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 5 kg

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Čierna

Balenie

Počet reproduktorov 1 ks

Vstupy

Optické digitálne audio 1 ×
3,5 mm jack 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Kód:  WK690s06a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  S643W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17