Obnoviť stránku

TCL RP323BSE0CZ

+ 10 rokov záruka na invertorový kompresor po registrácii

TCL RP323BSE0CZ


Kombinovaná chladnička s mrazničkou dole TCL RP323BSE0CZs invertorovým kompresorom a zníženou hlučnosťou

Zaobstarávate si novú chladničku do kuchyne s dostatočným objemom pre celú rodinu? Kombinovaná chladnička s mrazničkou TCL RP323BSE0CZ by mohla byť pre vás tá pravá. K jej hlavným prednostiam patrí technológia Multi Air Flow, ktorá sa postará o rovnomernú distribúciu studeného vzduchu v celom vnútornom priestore chladničky. Významný pokrok poskytuje v invertorovom kompresore, ktorému sa náramne darí znížiť hlučnosť chladničky na minimum. Praktická funkcia Total No Frost sprostredkuje rovnomerné a beznámrazové chladenie. Dokonalý prehľad a pohodlné nastavenie chladničky vám poskytne dotyková obrazovka s digitálnym displejom. Celá chladnička s mrazničkou sa riadi prostredníctvom elektronického procesu. Skvelým pomocníkom je zásuvka Fresh Converter, v ktorej si nastavíte teplotu pre daný druh potravín. Inovatívna technológia PowerFreeze sa zase postará o rýchle a intenzívne zmrazenie jedla v mraziacej časti. O optimalizáciu prevádzky počas dovolenky sa postará prázdninový režim.

Kľúčové vlastnosti kombinovanej chladničky s mrazničkou TCL RP323BSE0CZ

  • Kombinovaná chladnička TCL RP323BSE0CZ ponúka objem 323 l
  • Rozvádza rovnomerne vzduch vďaka technológii Multi Air Flow
  • Poháňa ju inovatívny invertorový kompresor
  • Technológia Total No Frost zabraňuje tvorbe námrazy ako v chladničke, tak v mrazničke
  • Jednoduchú obsluhu a rýchle nastavenie poskytne dotyková obrazovka s digitálnym displejom
  • Chladničku s mrazničkou budete riadiť prostredníctvom elektronického procesu
  • Môžete si nastaviť individuálnu teplotu v zásuvke Fresh Converter
  • Pre rýchle zmrazenie potravín v mrazničke je pripravená funkcia PowerFreeze
  • Počas vašej dovolenky sa o prevádzku postará prázdninový režim

Chladnička TCL RP323BSE0CZsľubuje dlhú životnosť vďaka invertorovému motoru

Invertorový kompresor je výrazne úspornejší a tiež tichší, než štandardné kompresory. Pracuje plynulo a lineárne, čím výrazne znižuje opotrebenie kľúčových komponentov a predlžuje tak životnosť chladničky. Praktická je možnosť nastavenia rýchlosti podľa teplotných výkyvov, aby vaše potraviny boli skladované pri optimálnej teplote. Investícia do kombinovanej chladničky s mrazničkou TCL RP323BSE0CZ je dlhodobé a spoľahlivé riešenie.

TCL RP323BSE0CZ
TCL RP323BSE0CZ

Rovnomerná distribúcia chladného vzduchu v celom priestore chladničky

Pre perfektné chladenie využíva chladnička TCL RP323BSE0CZ technológiu Multi Air Flow, ktorá zaisťuje rovnomernú distribúciu chladného vzduchu po celom chladiacom priestore. Tak sa potraviny rýchlo schladia na požadovanú teplotu po tom, čo boli dvere chladničky otvorené. Zamedzuje tak vzniku teplotných rozdielov, čo je dôležité najmä pre mliečne výrobky a čerstvé ovocie a zeleninu. Odbúrava tiež vznik vlhkosti, čím si potraviny zachovávajú svoju kvalitu dlhšiu dobu. Technológia Multi Air Flow zachováva optimálne podmienky na uchovanie dlhodobej čerstvosti potravín v chladničke TCL RP323BSE0CZ.

Bez námrazy s technológiou Total No Frost

Kombinovaná chladnička s mrazničkou TCL RP323BSE0CZ má k dispozícii praktickú funkciu Total No Frost, s ktorou už nebude potrebné chladničku ani mrazničku pravidelne odmrazovať. Priestorom chladničky aj mrazničky neustále prúdi vzduch s nízkou vlhkosťou a zabraňuje, aby sa na stenách tvorila námraza. Funkcia Total No Frost v dôsledku šetrí váš čas, prácu, peniaze a zaistí optimálne hygienické prostredie pre kvalitu potravín.

Dotyková obrazovka s digitálnym displejom

Jednoduché ovládanie a rýchle nastavovanie prináša digitálny displej na prednom paneli chladničky TCL RP323BSE0CZ. Poskytuje intuitívne nastavenie teploty pre jednotlivé priehradky bez toho, aby ste museli otvárať dvere chladničky. Okrem iných funkcií je dotyková obrazovka vybavená aj funkciou zobrazovania alarmov, tak budete mať vždy prehľad o dianí vo vnútri.

Chladnička TCL RP323BSE0CZ využíva elektronické riadenie

Na meranie teplôt je pripravený elektronický procesor, ktorý nepretržite analyzuje teplotu v každom oddiele vďaka integrovaným senzorom. Táto inovatívna technológia dynamicky prispôsobuje prevádzku kompresora podľa nameraných hodnôt, čím bude dosiahnutá ideálna teplota v celej chladničke TCL RP323BSE0CZ. Potraviny si tak zachovajú svoju čerstvosť a kvalitu.

Nastavte si teplotu v zásuvke Fresh Converter

Pre rôzne typy potravín môžete využiť inovovanú zásuvku Fresh Converter, v ktorej si individuálne nastavíte požadovanú teplotu podľa daného typu potravín. Týmto maximalizuje čerstvosť potravín a zároveň vám sprostredkuje efektívnu organizáciu chladničky podľa aktuálnych potrieb.

PowerFreeze pre intenzívne zmrazenie potravín

Zaiste oceníte inovatívne technologické riešenie pre mraziacu časť PowerFreeze. Po aktivácii tejto funkcie dochádza k naskočeniu maximálneho chladiaceho procesu, keď teplota v mrazničke klesne na -24 °C. Túto funkciu chladničky TCL RP323BSE0CZ využijete najmä pri nákupe veľkého množstva potravín, ktoré potrebujete rýchlo zmraziť. Po dvoch hodinách sa proces automaticky vráti na pôvodný režim a vy si môžete byť istí, že potraviny sú dobre zmrazené a vydržia dlhšie čerstvé.

TCL RP323BSE0CZ má režim Dovolenky

Ak odchádzate na dovolenku a chcete optimalizovať prevádzku vašej chladničky TCL RP323BSE0CZ, stačí ju prepnúť do prázdninového režimu, pri ktorom dochádza k deaktivácii chladenia v priestore chladničky, zatiaľ čo mraziaca časť zostáva stále v prevádzke. Tak znížite spotrebu energie a napriek tomu vaše potraviny zostanú bezpečne uchované.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikorová

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky E
Ročná spotreba energie chladničky 249 kWh/annum
Objem chladničky (chladený priestor) 219 l
Objem chladničky (priestor na mrazené potraviny) 104 l

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky LED osvetlenie
Špeciálne funkcie chladničky No Frost
Ovládanie a regulácia teploty chladničky Elektronické
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Doprava
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 2ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 3ks
Celkový úžitkový objem chladničky 323 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 6,4 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Strieborná

Rozmery chladničky

Výška chladničky 184 cm
Šírka chladničky 60 cm
Hĺbka chladničky 66,5 cm

Vzhľad

Vzhľad chladničky Nerez

Hmotnosť

Hmotnosť 66 kg

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky R600a

Hmotnosť chladiva

Hmotnosť chladiva 0,05 kg

Rozmery balenia chladničky

Výška balenia chladničky 193,1 cm
Šírka balenia chladničky 64 cm
Hĺbka balenia chladničky 71,5 cm
Kód:  TCLCHL012
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RP323BSE0CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13