Obnoviť stránku

TCL C935U

3,7 5 hodnotení

TCL C935U

Soundbar TCL C935U – veľa muziky za rozumné peniaze

V konfigurácii 5.1.2 s bezdrôtovým subwooferom a dvojicou výškových kanálov prináša perfektný priestorový zvuk s podporou Dolby Atmos aj DTS-X. Podporuje moderný prenos zvuku cez eARC vďaka HDMI 2.1 a moderné bezdrôtové technológie Bluetooth a WiFi s možnosťou prehrávania AirPlay a Chromecast. TCL C935U získal ocenenie EISA, „SOUNDBAR S NAJLEPŠÍM POMEROM VÝKON/CENA 2022 – 2023“. Pre značku TCL je to v tejto kategórii už tretie víťazstvo po sebe a nadväzuje tak na minuloročné víťazstvo soundbaru TS8132 a predminuloročné víťazstvo TS9030.

RAY•DANZ: Široká priestorovosť pohlcujúceho zvuku

RAY•DANZ technológia využíva akustické šošovky na rozšírenie priestorovosti zvuku a rozširuje efektívne pole, odkiaľ si môžete jeho počúvanie perfektne užiť. Nechajte sa odkiaľkoľvek vtiahnuť do deja vďaka dynamickému, prirodzenému a široko priestorovému zvuku soundbaru TCL C935U.

5.1.2 kanálová konfigurácia

TCL C935U vás obklopí zvukom a prinesie skvelý zážitok vďaka 8 zvukovým kanálom (5 hlavných, 1 subwoofer a 2 výškové): 1 – stredový 2 – pravý 3 – ľavý 4 – pravý bočný 5 – ľavý bočný 6 – bezdrôtový subwoofer 7 – predný pravý výškový 8 – predný ľavý výškový.


Práve tieto dva výškové kanály znamenajú, že zvuk vydávajú smerom nahor a ten sa odráža od stropu, čo celkovo umocňuje zážitok z priestorového zvuku v Dolby Atmos či DTS: X. Ponorte sa do 3D zvuku pri filmoch, seriáloch a hrách.

Poriadna dávka basov z bezdrôtového subwoofera TCL C935U

Užite si skvelú dynamiku zvuku vďaka basom z bezdrôtového subwoofera, ktorý zároveň vyzerá aj elegantne a nie je potrebné spájať ho so soundbarom TCL C935U pomocou káblov.

AI Sonic-Adaptation – buďte v centre diania – odkiaľkoľvek 

Vďaka zvukovej kalibrácii cez aplikáciu TCL Home vo vašom telefóne si budete môcť vyladiť zvuk soundbaru TCL C935U tak, aby ste si ho užili na maximum bez ohľadu na to, kam si sadnete.

Bluetooth soundbar TCL C935U ponúkne špeciálne zvukové režimy

Užite si zvuk vám na mieru vďaka špeciálnym zvukovým režimom, ktoré Bluetooth soundbar TCL C935U ponúka. K dispozícii sú Standard, Movie, Music, Game, Voice a Šport, s ktorými si vychutnáte sledovanie na maximum. Žiadne zložité nastavovanie. Vyberte si len ten, ktorý vám na daný účel vyhovuje najlepšie pre optimálny zvukový zážitok.

Soundbar TCL podporuje Dolby Atmos® & DTS: X®

Užite si pomocou soundbaru TCL C935U úžasný priestorový zvuk vďaka hlavným technológiám z dielní Dolby Laboratories a DTS. Oba formáty patria medzi úplnú špičku a posúvajú možnosti domáceho kina do nových rozmerov. Neprekonateľná atmosféra, priestorovosť a dynamika.

DTS Play-Fi – bezdrôtový komfort a špičková kvalita zároveň

HiFi, WiFi, PlayFi. Užite si tú najlepšiu bezstratovú kvalitu zvuku bez toho, aby ste museli využívať prepájanie reproduktorov pomocou káblov a adaptérov. Vďaka DTS Play-Fi budete môcť zapojiť viacero reproduktorov a bezdrôtový soundbar TCL C935U vo vašej inteligentnej domácnosti a užiť si skvelý zvuk bez kompromisov.

Smart Home – podpora inteligentných aplikácií a smart hlasové ovládanie soundbaru TCL C935U

Bluetooth soundbar TCL C935U je navrhnutý tak, aby sa mohol stať ďalším šikovným prvkom vašej inteligentnej domácnosti. Podporuje aplikácie, ako Google Assistant, Chromecast, Apple AirPlay a Alexa, a tak ho môžete ovládať aj vďaka aplikáciám a aj vďaka vášmu hlasu.

TCL Home – aplikácia pre smart domácnosť od TCL

TCL Home je aplikácia, ktorá môže združovať vaše inteligentné spotrebiče TCL, mať o nich prehľad a ovládať ich ľahko cez mobilný telefón. Jednoduché, prehľadné a navrhnuté pre váš komfort.

Bezdrôtový soundbar TCL C935U podporuje HDMI s funkciou eARC

HDMI je všeobecne najlepšie možné riešenie na prepojenie televízorov a soundbarov. Hoci existujú aj iné riešenia, ako optika či Bluetooth, tak HDMI má vždy navrch. Umožňuje nielen vyššiu kvalitu zvuku, podporuje takmer všetky zvukové formáty a navyše vďaka funkcii HDMI-CEC umožňuje bezdrôtový soundbar TCL C935U ovládať ovládačom od televízora a tak nemusíte využívať dva rôzne ovládače. Rôzni výrobcovia môžu mať pre HDMI-CEC rôzne obchodné názvy. Bezdrôtový soundbar TCL C935U môžete pripojiť komfortne pomocou HDMI aj k TV iného výrobcu ako TCL a budú spolu taktiež fungovať. HDMI kábel nájdete priamo v balení soundbaru C935U, takže na spojenie s TV nemusíte žiadny ďalší dokupovať. Rovnako tak v balení nájdete aj montážnu sadu na zavesenie soundbaru na stenu, pokiaľ ho tam budete chcieť umiestniť.

Bluetooth 5.3 – bezdrôtový streaming hudby

Vďaka Bluetooth 5.3 ľahko premeníte soundbar TCL C935U na výkonný zvukový systém. Užite si komfortné počúvanie sami alebo s priateľmi. Zároveň však možno prostredníctvom soundbaru TCL streamovať hudbu aj cez WiFi.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast
USB 1 ×

Charakteristika

Počet pásem 3-pásmové

Vlastnosti a funkcie

Funkcie So 4K Video Pass, S ARC, S HDCP 2.2, S HDR, S hlasovým asistentom, S prehrávaním USB flash
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS Play-Fi
Streamovacie služby Spotify, Tidal, Deezer
Ovládanie Displej, Diaľkový ovládač, iOS, Android

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 105 cm
Hĺbka 12 cm
Výška 0,65 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 24 cm
Hĺbka 40 cm
Výška 36,5 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 11,9 kg

Farba

Farba Čierna

Vstupy

HDMI 2 ×
Optické digitálne audio 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Kód:  WK690s6c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  C935U
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16