Obnoviť stránku

TCL ACTV100BT Monza Black

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TCL ACTV100BT Monza Black

S dobrou hudbou to ide lepšie

Slúchadlá TCL ACTV100BT sú bezdrôtové športové slúchadlá, prispôsobené špeciálne športovcom. Vďaka ohybným háčikom na uši s nimi možno vykonávať akúkoľvek fyzickú aktivitu. Slúchadlá tiež disponujú meničmi s veľkosťou 8,6 mm, ktoré dodajú dosť kvalitný zvuk na to, aby ste si mohli užiť svoju hudbu naplno. Batéria slúchadiel TCL ACTV100BT vydrží na jedno nabitie až 12 hodín, pričom funkcia rýchleho nabíjania umožní už počas 15 minút nabíjania celé 2 hodiny počúvania hudby. O pripojenie bezdrôtových slúchadiel TCL ACTV100BT k vášmu zariadeniu sa postará Bluetooth 5.0 rozhranie. Výhodou slúchadiel je aj prítomnosť mikrofónu na vybavovanie telefónnych hovorov.

Vysoká odolnosť slúchadiel TCL ACTV100BT

Bezdrôtové slúchadlá TCL ACTV100BT prešli tvrdým testovaním kvality vrátane viac ako 150 hodín naťahovania, zmotávania, ohýbania a rozťahovania, aby sa zabezpečila ich odolnosť a výdrž pri každodennom používaní.

Silný zvuk aj detaily

Vychutnajte si úchvatne čistý zvuk športových slúchadiel TCL ACTV100BT. Vďaka pasívnej izolácii hluku a dokonale navrhnutým 8,6 mm zvukovým meničom, vám slúchadlá TCL ACTV100BT zaručia skvelé počúvanie vašej hudby pri prechádzke vonku alebo pri tvrdej drine na tréningu.

Pohodlný a ergonomický dizajn

Dokonalé pohodlie pre každodenné nosenie poskytujú upraviteľné koncovky do uší, ktoré budete mať k dispozícii v troch rôznych veľkostiach. Bezdrôtové slúchadlá TCL ACTV100BT majú bezpečnostný mäkký háčik, ktorý sa uchytí za ucho, a zaistí perfektnú stabilitu aj pri rýchlom behu.

Upraviteľný kábel slúchadiel TCL ACTV100BT

Slúchadlá majú na sebe jednoduchý ovládací prvok, s ktorým si navolíte ideálnu dĺžku kábla, vďaka čomu sa vám slúchadlá TCL ACTV100BT nebudú zamotávať a nikde prekážať.

Slúchadlá pre poriadny tréning

Bezdrôtové slúchadlá TCL ACTV100BT vydržia aj tie najintenzívnejšie tréningy, pri ktorých sa poriadne zapotíte. Slúchadlá disponujú vodoodolnosťou a odolnosťou proti potu, a to podľa špecifikácie IPX4.

Jednoduché ovládanie slúchadiel TCL ACTV100BT

Pomocou integrovaných tlačidiel slúchadiel TCL ACTV100BT možno ľahko prijímať telefónne hovory, prepínať sklady alebo meniť hlasitosť. Prenos hlasu a potlačenie ozveny zaisťuje zabudovaný mikrofón, vďaka ktorému budú hovory veľmi zreteľné.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.0

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Stupeň krytia IPX4
Ďalšie vlastnosti Vymeniteľné štuple

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 22 000 Hz
Citlivosť 100 dB/mW
Impedancia 16 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Na kábli

Batéria

Maximálna výdrž batérie 12 h

Hmotnosť

Hmotnosť 32 g
Kód:  TCL002d
Produktové číslo:  ACTV100BTBK-EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06