Obnoviť stránku

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Fine Aroma 70g

4,5 71 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,19 €

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Fine Aroma 70g

Špeciálne kávové kapsule TCHIBO poskytujú ten najlepší zážitok všetkým milovníkom tohto svetoznámeho fenoménu. Vďaka vákuovo uzavretým kapsulám si káva uchováva plnú arómu a vy si tak môžete vychutnať najvyššiu kvalitu nápoja v každej šálke. Oproti iným systémom, pri ktorých často dochádza k rýchlemu vytrácaniu arómy, si tieto vákuovo uzavreté kapsule, určené exkluzívne do kávovarov TCHIBO CAFISSIMO, svoje kúzlo bezpečne uchovávajú a rozvíjajú ho až v priebehu sparovania. Doprajte si skutočný zážitok každý deň.


Spolu s jemnou zamatovou penou si vychutnajte plnú zmyselnosť kávy Caffe Crema zo 100 % kávových zŕn Tchibo Arabica. Káva Caffe Crema Fine Aróma je teraz ešte lahodnejšia, a to vďaka vylepšenej receptúre. Nechajte sa zviesť zamatovým pôžitkom. Káva s ľahkým ovocným tónom a jemným základom, zušľachtená šetrným oddeleným pražením Tchibo.


Každá jednotlivá kapsula TCHIBO Caffe Crema mild obsahuje presné a dokonale odmerané množstvo namletej kávy, z ktorého Váš kávovar behom pár chvíľ pripraví šálku lahodného nápoja. Vďaka vylepšenej receptúre si s týmto typom kávy vychutnáte zamatovú penu a ľahký ovocný tón. Spoločne s jemným základom, zušľachteným šetrným oddeleným pražením, tak vzniká káva, ktorá si Vás získa svojou jemnosťou a hodvábnou konzistenciou.
Príprava je veľmi rýchla a čistá a porcia v kapsuli je perfektná na jednu šálku. Do kapsúl s jemnou kávou je vyberaná iba tá najkvalitnejšia káva typu Arabica, pre ktorú je typické pestovanie vo vysokých polohách, kde dochádza k pomalšiemu zreniu. To dáva káve viac času na rozvinutie svojej nenapodobiteľnej pestrosti svojich viac ako 800 aromatických chutí. Do káv TCHIBO sú vyberané iba tie najlepšie zrná – zrelé, veľké a bezchybné.
Parametre a špecifikácia:
Typ: vákuovo uzavretá kapsula
Názov príchuti:
CAFFE Crema mild (jemná)
Popis príchuti a druh kávy:
krémová káva s jemnou arómou a hodvábnou konzistenciou
Pôvod:
100 % Tchibo Arabica
Výhody kapsúl:
Rýchla a čistá príprava
Porcia na prípravu jednej šálky kávy
Čerstvá aróma vďaka vákuovému baleniu
Vhodná na okamžité použitie
Dokonalý tlak pri sparovaní kávy
Hmotnosť kapsule:
7 g
Obsah balenia:
10 kapsúl

Parametre a špecifikácia

Počet porcií

Počet porcií 10 porce

Typ nápoja

Typ nápoja Nemliečne kávové nápoje
Určenie Caffe crema

Druh kávy

Druh kávy 100% Arabica

Alergény

Alergény Bez alergénov

Typ kapsúl

Druh kapsúl Tchibo Cafissimo

Intenzita

Intenzita Medium

Veľkosť šálky

Veľkosť šálky Lungo, Cappuccino

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  EAN3605a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  464512
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17