Obnoviť stránku

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Decaffeinated 70g

5,0 32 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,19 €

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Decaffeinated 70g

Hermeticky uzavreté kapsule kávy Tchibo skrývajú chutné a veľmi kvalitné espresso bez kofeínu s jemnou zamatovou penou. Táto káva je z trvalo udržateľnej poľnohospodárskej produkcie, ktorá šetrí životné prostredie, v ktorom žijeme a je ohľaduplná k ľuďom, zvieratám i rastlinám. Kávovary, do ktorých sa kapsule dávajú spĺňajú ekologickú aj energetickú efektívnosť. Kávu z kapsúl Cafissimo zhotovíte rýchlo, ľahko a s profesionálnym výsledkom. Vďaka zamedzeniu prístupu vzduchu do kapsúl pri skladovaní, je každá šálka kávy nádherne voňavá a silná. Doprajte si kávu, ktorá vás príjemne naladí do každého dňa!

Vlastnosti kapsúl

  • Sú balené po 10 kusoch
  • Ukrývajú espresso bez kofeínu
  • Kapsule sú hermeticky uzavreté
  • Vytvorí jemnú zamatovú penu
  • Sú vhodné do kávovarov Cafissimo
  • Majú silnú a príjemnú chuť
  • Sú vyrábané s ohľadom na ekológiu aj energetickú efektívnosť
  • Výroba kávy z kapsúl je jednoduchá a rýchla

Silná káva s nádhernou vôňou

Káva Tchibo je známa vo svete už niekoľko rokov. Ponúka svojim zákazníkom kvalitu, príjemnú chuť a neopakovateľnú arómu, ktorú si môžete vychutnávať v pohodlí vášho domova. Väčšina populácie prepadla káve a konzumuje hneď niekoľko šálok kávy denne. Kvalitná káva vás povzbudí a dodá vám energiu z rána, aj po dobrom obede. Káva Tchibo však nie je len pohladenie vašich chuťových buniek, ale v každej šálke sa skrýva tiež hlbší význam - pochopenie prepojenia sveta ľudí s prírodou. 

Tchibo

Pod značkou kávy Tchibo sa neukrýva len kvalitná káva v tej najlepšej kvalite, ale aj starosť o životné prostredie, faunu, flóru ale predovšetkým tiež o ľudí, ktorí kávu pestujú. Tchibo dôsledne pracuje na realizácii dlhodobých procesov, ktoré zahŕňajú pestovanie surovín, vývoj produktov aj samotnú recykláciu. Od roku 2006 pracuje značka Tchibo na trvalej udržateľnosti jej podnikania, ktoré je pevnou súčasťou stratégie Tchibo. 

 

Parametre a špecifikácia

Počet porcií

Počet porcií 10 porce

Typ nápoja

Typ nápoja Nemliečne kávové nápoje
Určenie Caffe crema

Druh kávy

Druh kávy Bez kofeínu

Alergény

Alergény Bez alergénov

Typ kapsúl

Druh kapsúl Tchibo Cafissimo

Intenzita

Intenzita Medium
Kód:  TCHACC26
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  483649
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06