Obnoviť stránku

Taurus TRIM & SHAVE

38,90 €

Taurus TRIM & SHAVE

Zastrihávač chĺpkov Taurus Trim & Shave s holiacou planžetou pre jednoduché a hladké oholenie prirodzene kĺže po vašej pokožke a zanechá ju jemnú a bez podráždenia. Podľa svojho uváženia a citlivosti pokožky môžete navyše zvoliť variant suchého alebo mokrého holenia.

Prečo zvoliť Taurus Trim & Shave?

  • Holiaca planžeta pre dokonalé oholenie
  • Batériová prevádzka až 30 min na jedno nabitie
  • Cestovný vak
  • Priaznivá cena zastrihávača

Odolný zastrihávač

Vysokoodolné vyhotovenie z nehrdzavejúcej ocele zaistí dlhú životnosť vášho prístroja. Pri správnom ošetrení lubrikačným olejom a pravidelnom čistení kefkou, ktoré sú súčasťou balenia, predídete prípadnému zaneseniu nožov zastrihávača. Taurus Trim & Shave navyše nie je nutné používať pripojený do siete. Batériovú prevádzku iste ocenia všetci, ktorí nie sú priaznivcami dlhých sieťových káblov. Balenie tiež obsahuje prídavný holiaci hrebeň s rozmerom 3 mm.

Skvelý na cesty

Balenie tiež obsahuje prídavný holiaci hrebeň s rozmerom 3 mm a vysokopraktický cestovný vak, v ktorom môžete svoj prístroj bezpečne prepravovať z miesta na miesto.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske, Pánske

Typ

Typ zastrihávača Bežné použitie

Vlastnosti

Materiál čepelí Nehrdzavejúca oceľ
Ovládanie Pomocou tlačidiel

Funkcie

Funkcie Umývateľná hlavica

Chod a napájanie

Čas chodu 30 min
Napájanie Elektrická sieť
Kód:  TAU006
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T903537
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02