Obnoviť stránku

Tatramat ELOV 120

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tatramat ELOV 120

V tomto prvom odseku musíte vypichnúť jedinečnosť popisovaného produktu - kvalitné prevedenie, bezchybné spracovanie, výhodná cena atď. Je vhodné siahnuť po zaujímavej forme, ktorá zaujme zákazníka - napr. Chcete si splniť sny zaobstaraním modernej 3D televízie? Túžite po zlepšováku do vašej domácnosti, ktorý vám uľahčí každodenný život? Zároveň však nie je vhodné opakovať názov produktu (ten je totiž uvedený priamo nad týmto odsekom). Rozsah úplne stačí na maximálne 6 riadkov.

kľúčové vlastnosti

  • Zdôraznenie hlavné prednosti produktu
  • Pokiaľ má produkt vyplňované parametre
  • Skúste sa sústrediť na niečo iné
  • Intel Core i7 4790K - zle
  • Našliapaný procesor uchváti svojim výkonom - dobre
  • Veľký disk pojme veľa filmov aj fotografií

je jedinečný

V tejto časti je dobré sa venovať nejakej zaujímavé vlastnosti, ktorá je rozdielna oproti konkurenčným alebo podobným výrobkom. Každý výrobca má vlastné technológie a rôzne termíny pre funkčnosť produktu - rozobrať ich prínosy, klady a jedinečnosť. Opis výrobku musí vyznieť pozitívne - vždy možno nájsť nejaké dobré vlastnosti. Negatívne veci určite neuvádzať, nezdôrazňovať nedostatky a nedokonalosti.

hlavne nenudiť

Je nutné postrážiť rozsiahla súvetia a zbytočne nepoužívať výkričník. Opakovane nie je vhodné používať rovnaké slová (je, ktorý, bude, môže, ako). Ak je text na viacerých odsekov, tak dajte pozor na ich úpravu. Nie je pekné, keď sú rovnako dlhé a v podobnej úprave. Tučné zvýraznenie použiť iba u zaujímavého slovného spojenia - max. raz na odsek.

Parametre a špecifikácia

Umiestenie

Umiestnenie Horizontálne

Objem

Objem 120 l

Príkon

Príkon 2 000 W

Funkcie

Funkcie Bezpečnostný ventil, Termostat, Ukazovateľ teploty

Rozmery

Hĺbka 52 cm
Výška 117,8 cm
Kód:  SBEBO014
Produktové číslo:  232723
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08