Obnoviť stránku

TASSIMO kapsuly Toffee Nut Latte 8 nápojov

4,7 62 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TASSIMO kapsuly Toffee Nut Latte 8 nápojov

Kávové kapsuly TASSIMO Toffee Nut Latte

Máte chuť na kávu a chcete vyskúšať niečo nové? Potom si vychutnajte netradičné caffe latte s príchuťou sladkých karameliek s praženými orieškami. Čaká na vás lahodne jemné espresso s bohatou mliečnou penou. Tassimo sa vyznačuje dlhoročnou tradíciou a skúsenosťami s pražením kávy, vďaka čomu je zaručená najvyššia kvalita nápoja.

Balenie TASSIMO Toffee Nut Latte obsahuje 8 ks kávových kapsúl.


TASSIMO Coffee Shop - káva z vašej obľúbenej kaviarne

S edíciou Coffee Shop Selection si vychutnáte obľúbené trendy z kaviarní, ako je napr. Toffee Nut Latte s neodolateľnou vôňou karamelu, krémový Flat White či exotický Chai Latte s indickým korením. Užite si príjemné chvíle s vašimi priateľmi a doprajte si lahodnú kávu presne podľa vašej chuti. Stačí stlačiť jediné tlačidlo na kávovare TASSIMO a v priebehu okamihu sa prenesiete do vašej obľúbenej kaviarne.


Kávové kapsuly TASSIMO Chai Latte 8 ks

Kávovary TASSIMO

Sortiment štýlových kávovarov TASSIMO zahŕňa modely so širokou ponukou rôznych dizajnov, farieb a veľkostí. Vďaka tomu môžete zvoliť produkt, ktorý vám bude najviac vyhovovať a v pohodlí vášho domova si pripraviť dokonalú kávu stlačením jediného tlačidla.

Kávové kapsuly TASSIMO Chai Latte 8 ks

Technológia INTELLIBREW

Každá kávová kapsula TASSIMO je opatrená unikátnym čiarovým kódom INTELLIBREW, pomocou ktorého kávovar nastaví optimálnu teplotu, množstvo vody a čas prípravy nápoja. Výsledkom je dokonale pripravená šálka kávy bez nutnosti zložitého nastavovania kávovaru.

Kávové kapsuly TASSIMO Chai Latte 8 ks

Kapsuly TASSIMO so širokou ponukou nápojov

V sortimente kávových kapsúl TASSIMO je zastúpených 13 druhov kávových aj mliečnych nápojov pre celú rodinu. Nechýba ani výber z obľúbených značiek, ako je Jacobs, Oreo či Milka, ktoré potešia nielen vás, ale aj vaše deti.



Parametre a špecifikácia

Alergény

Alergény 7 - Mlieko

Počet porcií

Počet porcií 8 porce

Typ nápoja

Typ nápoja Mliečne kávové nápoje

Príchuť

Aromatické tóny Pražené, Sladové

Druh kávy

Druh kávy Zmes kávových odrôd

Typ kapsúl

Druh kapsúl Tassimo

Intenzita

Intenzita Medium

Veľkosť šálky

Veľkosť šálky Latte
Kód:  LORKK927
Produktové číslo:  4051535
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17