Obnoviť stránku

Tassimo TAS1406 VIVY 2

4,6 32 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tassimo TAS1406 VIVY 2

Kapsulový kávovar TAS1406 VIVY 2 vám pripraví až 40 rôznych nápojov

Vychutnajte si každý deň iný nápoj! Kapsulový kávovar a prístroj na prípravu horúcich nápojov TAS1406 VIVY 2 vám prichystá až 40 rôznych nápojov. Máte chuť na filter coffee alebo radšej kapučíno s bohatou mliečnou penou? Systém TASSIMO vyjde v ústrety každému členovi domácnosti.

Šetrí miesto v kuchyni

Vďaka malým rozmerom sa kapsulový kávovar TAS1406 VIVY 2 zmestí takmer kamkoľvek a nevyžaduje teda veľa priestoru. Môžete ho pribaliť napríklad aj na cestovanie či dovolenky.

Kávovar na kapsuly TASSIMO s technológiou Intellibrew

Pomocou patentovej technológie INTELLIBREW™ sú nápoje v kávovaroch TASSIMO pripravené presne tak, ako majú byť – so správnou teplotou, správnym množstvom vody a správnou dobou sparovania. Kávovar na kapsuly TASSIMO TAS1406 VIVY 2 prečíta čiarový kód uvedený na kapsule. Výsledkom sú perfektne pripravené nápoje ako z tej najlepšej kaviarne. Navyše, po každej príprave šálky sa spustí automatické čistenie trysiek.



Obľúbený nápoj stlačením jedného tlačidla

Príprava nápojov je s kapsulovým kávovarom TASSIMO TAS1406 VIVY 2 hračka. Inteligentný prietokový ohrievač sa postará o rýchle nahriatie kávovaru. Do ľahko vyberateľnej nádržky s objemom 0,7 l doplňte vodu z kohútika. Potom už len stačí vložiť kapsulu T DISC a stlačením jedného tlačidla a bez zbytočnej námahy spustíte automatickú prípravu požadovaného nápoja. Pre lepšiu prehľadnosť je kávovar na kapsuly TASSIMO TAS1406 VIVY 2 vybavený LED ukazovateľmi, ktoré informujú o stave prístroja.

Podstavec na šálky

Použite svoj obľúbený hrnček bez ohľadu na veľkosť. Kapsulový kávovar TAS1406 VIVY 2 je vybavený flexibilným podstavcom, ktorý je výškovo nastaviteľný a dokonca ho možno celý vybrať. Máte tak dostatok miesta pre všetky typy pohárov aj hrnčekov.

Jednoduché čistenie kávovaru TASSIMO

Doprajte svojmu TASSIMO kávovaru dlhú životnosť s pravidelným odstraňovaním vodného kameňa. Špeciálne vyvinuté odvápňovacie tablety účinne odvápnia váš kávovar. Kávovaru zaistíte nielen dlhú životnosť, ale tiež si zaručíte optimálnu chuť pre všetky pripravované nápoje.

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Kapsulový
Vyhotovenie Voľne stojací

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Tlak čerpadla 3,3 bar
Objem nádržky na vodu 0,7 l

Funkcie

Všeobecné funkcie Príprava nápoja jedným stlačením, Anti-Drip systém, Automatické vypnutie

Kapsuly

Druh kapsuly Tassimo

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 31 cm
Šírka 16,9 cm
Výška 25,1 cm
Hmotnosť 2,6 kg

Farba

Farba Sivá
Kód:  BOSKK486
Produktové číslo:  TAS1406
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12