Obnoviť stránku

TASSIMO kapsuly L'OR Forza 16 nápojov

4,5 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 6,49 €/ks
Pri kúpe 2-3 ks 6,31 €/ks
Pri kúpe 4-5 ks 6,06 €/ks
Pri kúpe 6 a viac ks 5,62 €/ks

TASSIMO kapsuly L'OR Forza 16 nápojov

Tassimo L'Or Forza

Kávové kapsuly Tassimo L'Or Forza sú určené pre všetkých priaznivcov veľmi silnej kávy s intenzívnou korenistou chuťou a jedinečnou arómou. Ak potrebuje správne vykročiť do nového dňa, alebo si dopriať chvíľku pokoja so šálkou vašej obľúbenej kávy, potom sú kapsuly L'Or Forza tou pravou voľbou.


Kávovary TASSIMO

Kávovary TASSIMO

V sortimente štýlových kávovarov TASSIMO je zastúpený celý rad modelov líšiacich sa dizajnom, farbou a veľkosťou. Vyberte si presne ten, ktorý bude plne vyhovovať vašim požiadavkám a pripravte dokonalú kávu stlačením jediného tlačidla.

Technológia TASSIMO

Technológia INTELLIBREW

Každá kapsula je opatrená jedinečným čiarovým kódom INTELLIBREW, pomocou ktorého predáte kávovaru presné informácie o teplote, množstve vody a čase prípravy nápoja. Vďaka tomu vždy dosiahnete dokonalé výsledky bez nutnosti manuálneho nastavenia.

Široká ponuka nápojov

Široká ponuka nápojov

Vyberajte z 13 druhov kávových aj mliečnych nápojov a vychutnajte si vašu obľúbenú príchuť, kedykoľvek máte chuť. V sortimente nájdete nápoje známych značiek, ako je Jacobs, Oreo či Milka, z ktorých si určite vyberie celá vaša rodina.



Kód:  TASKK003
Produktové číslo:  4041018
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13