Obnoviť stránku

TASSIMO kapsuly Jacobs Café Crema XL 16 nápojov

4,7 189 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,49 €
Pri kúpe 1 ks 6,49 €/ks
Pri kúpe 2 ks 6,31 €/ks
Pri kúpe 3-5 ks 6,20 €/ks
Pri kúpe 6 a viac ks 6,08 €/ks

TASSIMO kapsuly Jacobs Café Crema XL 16 nápojov

Jacobs Café Crema XL

Vychutnajte si ešte dlhšie šálku café crema s hodvábnou zlatistou penou a bohatou chuťou kávovej zmesi zo starostlivo vybraných stredne pražených kávových zŕn. Značka Jacobs sa vyznačuje dlhoročnou tradíciou a skúsenosťami s pražením kávy, vďaka čomu je zaručená najvyššia kvalita nápoja.


Kávovary TASSIMO

Kávovary TASSIMO

V sortimente štýlových kávovarov TASSIMO je zastúpený celý rad modelov líšiacich sa dizajnom, farbou a veľkosťou. Vyberte si presne ten, ktorý bude plne vyhovovať vašim požiadavkám a pripravte dokonalú kávu stlačením jediného tlačidla.

Technológia TASSIMO

Technológia INTELLIBREW

Každá kapsula je opatrená jedinečným čiarovým kódom INTELLIBREW, pomocou ktorého predáte kávovaru presné informácie o teplote, množstve vody a čase prípravy nápoja. Vďaka tomu vždy dosiahnete dokonalé výsledky bez nutnosti manuálneho nastavenia.

Široká ponuka nápojov

Široká ponuka nápojov

Vyberajte z 13 druhov kávových aj mliečnych nápojov a vychutnajte si vašu obľúbenú príchuť, kedykoľvek máte chuť. V sortimente nájdete nápoje známych značiek, ako je Jacobs, Oreo či Milka, z ktorých si určite vyberie celá vaša rodina.



Parametre a špecifikácia

Alergény

Alergény Bez alergénov, 7 - Mlieko

Počet porcií

Počet porcií 16 porce

Typ nápoja

Typ nápoja Nemliečne kávové nápoje
Určenie Caffe crema, Lungo

Príchuť

Aromatické tóny Pražené

Typ kapsúl

Druh kapsúl Tassimo

Intenzita

Intenzita Medium
Kód:  EAN5131a2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  630951
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06