Obnoviť stránku

Tascam DP-03SD

362,90 €

Tascam DP-03SD

Záznamové zariadenie Tascam DP-03SD

S osemstopovým rekordérom Tascam DP-03SD budete schopní tvoriť kedykoľvek, keď na vás príde kreativita. Priamo v rekordéri sú integrované stereofónne mikrofóny, takže pre záznam akustickej gitary alebo spevu nepotrebujete nič ďalšie. S chromatickou ladičkou, metronómom a masteringom vo výbave ide o jedno z najľahšie prenosných záznamových zariadení na trhu.

Záznamové zariadenie Tascam DP-03SD

Kľúčové vlastnosti rekordéra Tascam DP-03SD

  • Vzorkovacia frekvencia: 16 bit/44,1 kHz
  • Dve mono stopy záznamu súčasne alebo jedna stereo stopa
  • Rekordér Tascam DP-03SD ponúkne osem stôp na prehrávanie
  • Chromatická ladička a metronóm vo výbave
  • Dva XLR vstupy s fantómovým napájaním pre kondenzátorové mikrofóny
  • Jeden zo vstupov jack s možnosťou aktivácie vysokoimpedančného vstupu pre gitary
  • 4 GB karta v balení
Záznamové zariadenie Tascam DP-03SD

Široká konektivita rekordéra

Rekordér Tascam DP-03SD obsahuje dva mikrofónne/linkové vstupy TRS/XLR. Jeden zo vstupov jack (TRS) potom môžete prepnúť na vysokoimpedančný gitarový vstup. XLR vstupy sú zase vybavené vypínateľným fantómovým napájaním pre kondenzátorové mikrofóny. Ďalej je tu slúchadlový výstup a linkový výstup cez cinchu. Nahrávky sú zapisované na pamäťové karty SD/SDHC (až 32 GB) a na pripojenie k počítaču s Windows alebo Mac Os je k dispozícii USB 2.0.

Záznamové zariadenie Tascam DP-03SD

Efektový procesor vo výbave Tascam DP-03SD

Nahrávanie jednotlivých stôp je ľahké. Jednoducho postupne nahráte jednu až dve mono stopy, alebo jednu stereo stopu, až ich budete mať osem. K dispozícii je tiež zrážanie stôp do jednej až dvoch. A k dispozícii je tiež import WAV súborov prostredníctvom USB. Každá stopa má svoj vlastný stereo procesor, rovnako ako dvojpásmový ekvalizér. Keď svoj mix zdokonalíte pomocou 45 mm faderov, pan knobov, reverbu a EQ, stačí ho nahrať do vyhradenej stereo master stopy. Váš mix môže byť spracovaný pomocou masteringových efektov, ako je EQ a limitácia pre pevný a moderný zvuk. Až budete s výsledkom spokojní, môžete preniesť svoj mix do počítača cez USB.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ pamäťovej karty SDHC, SD
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Formát záznamu WAV
Ďalšie funkcie Fantómové napájanie (+48V), Slúchadlový výstup, Viacstopový záznam
Konektory Jack (3,5 mm), Mini USB, XLR
Kód:  TSC001t03
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DP-03SD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01