Obnoviť stránku

Tascam CD-400UDAB

Zľavnené -8 %
486,90 € 527,90 €

Tascam CD-400UDAB

CD prehrávač Tascam CD-400UDAB

CD prehrávač Tascam CD-400UDAB vám umožní prehrávanie CD diskov, podporuje však aj MP3, WAV a WMA. Ideálny je na prehrávanie podkladovej hudby na koncertoch, v reštauráciách, obchodných centrách a ďalších verejných priestoroch. Možno ho využiť v pevných inštaláciách aj pri živom ozvučovaní. Prehrávač prehráva hudbu z CD diskov, pamäťových médií, ako je USB, SD a SDHC, aj z formátov WAV, MP3, AAC a WMA. Vybavený je aj rozhraním Bluetooh, ktoré dovolí bezdrôtový audio streaming z mobilných zariadení. Integrovaný FM/DBA tuner ponúka 20 pamäťových pozícií určených na uloženie obľúbených staníc. Skladby pritom môžete prehrávať v režimoch Continuous, Single, Random, Repeat (All, AB) a Incremental.

CD prehrávač Tascam CD-400UDAB

Kľúčové vlastnosti CD prehrávača Tascam CD-400UDAB

  • Výkonný CD prehrávač
  • Umožní prehrávanie CD diskov, podporuje aj WAV, MP3, AAC a WMA
  • Ideálny v trvalých inštaláciách aj ako súčasť vybavenia pri živom ozvučovaní
  • Rozhranie Bluetooth dovolí bezdrôtový audio streaming z mobilných zariadení
  • Integrovaný FM/DBA tuner ponúka 20 pamäťových pozícií
  • Vybavený je prehľadným LCD displejom
  • Vybavený symetrickým a nesymetrickým výstupom a samostatným výstupom RCA pre FM/DAB+ tuner
  • Ovládať ho možno pomocou diaľkového ovládania aj cez zabudovaný port RS-232C
  • Čierne farebné vyhotovenie
CD prehrávač Tascam CD-400UDAB

CD prehrávač Tascam CD-400UDAB možno ovládať rôznymi spôsobmi

Prehrávač je vybavený aj prehľadným LCD displejom, ktorý je umiestnený na čelnom paneli spoločne s ovládacími tlačidlami. Nechýba tu ani slúchadlový výstup s ovládačom hlasitosti. Vybavený je tiež symetrickým a nesymetrickým výstupom a samostatným výstupom RCA pre FM/DAB+ tuner. Ovládať ho možno aj pomocou diaľkového ovládania aj cez zabudovaný port RS-232C. CD prehrávač Tascam CD-400UDAB poskytuje skvelý zvuk.

CD prehrávač Tascam CD-400UDAB

Široké možnosti prehrávania

Zariadenie podporuje prehrávanie súborov z diskov CD, pamäťových USB aj SD kariet. Zvuk z audio CD alebo tunera sa navyše dá nahrávať na SD/SDHC kartu alebo USB kľúč bez nutnosti čokoľvek pripájať k počítaču. Na prehrávači Tascam CD-400UDAB sú umiestnené profesionálne symetrické výstupy na konektoroch XLR anesymetrické výstupy na konektoroch RCA. To ocenítepri smerovaní výstupných signálov na dlhšie vzdialenosti, napríklad v pevných inštaláciách.

Tascam CD-400UDAB podporuje Bluetooth pripojenie

Tascam CD-400UDAB disponuje Bluetooth pripojením, preto ho možno spárovať s vaším smartfónom, tabletom či prenosným hudobným prehrávačom. Po prvotnom spojení je možné so zariadením rýchlo nadviazať spojenie prostredníctvom párovacieho tlačidla na prehrávači. Tascam CD-400UDAB uľahčí prehrávanie zvukových súborov bez toho, aby ste sa museli starať o káblové pripojenie alebo formát súborov.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Do racku

Pripojenie a prehrávanie

Prehrávané médiá CD
Vstupy Jack 3,5 mm
Výstupy RCA/Cinch
Konektivita S Bluetooth
Podporované audio formáty AAC, MP3, WAV, WMA
Vlastnosti a funkcie Diaľkové ovládanie

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 48,3 cm
Výška prehrávača 4,7 cm
Hĺbka prehrávača 29,6 cm
Hmotnosť 3,3 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  TSC020g
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CD-400UDAB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08