Obnoviť stránku

Tanita RD 545

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tanita RD 545

Som štíhlejší. Som rýchlejší. Som zdravší.

Ak chcete skutočne porozumieť vášmu zloženiu tela, mali by ste sledovať telesnú analýzu. Telesné analyzátory Tanita poskytujú dôležité informácie o vašom tele, čo vám umožní presne sledovať vplyv stravy a fitness programu na vaše telo.


Tanita RD 545

Osobná váha Tanita RD 545 s Bluetooth technológiou

Celé vaše telo bude podrobne analyzované pomocou dvojfrekvenčnej reaktančnej technológie na segmentovej úrovni s lekárskou presnosťou. Ruky, nohy a trup sa merajú oddelene. Tanita RD 545 je obzvlášť vhodná pre atlétov, kulturistov, ľudí v oblasti zdravia a fitness. Analyzátor ponúka viac ako 20 meraní telesného zloženia s presnosťou na 50 gramov. Integrovaná technológia Bluetooth vám zaistí možnosť pripojenia prostredníctvom aplikácie My Tanita, takže môžete sledovať svoj pokrok, nastaviť ciele a prispôsobiť svoje tréningy a diétne režimy. Určite uvítate aj režim rozpoznávania osôb, má 4 používateľské pamäte a farebné indikátory. Na prístroj je 5 rokov záruka. Prevádzku zaisťujú 4 batérie A4. Kapacita váženia je 200 kg.


Merané hodnoty osobnej váhy Tanita RD 545

S osobnou váhou Tanita RD 545 budete poznať takmer každý detail o stavbe svojho tela.

Tanita RD 545

Telesný tuk %

Ide o množstvo telesného tuku v pomere k telesnej hmotnosti. Zvýšená telesná aktivita a pravidelné cvičenie pomáhajú zmenšiť objem telesného tuku a znižujú riziko určitých chorôb.

Tanita RD 545

Svalová hmota

Meraným údajom je svalová hmota, ktorá ukazuje hmotnosť priečne pruhovaných aj hladkých svalov, vrátane vody, ktorá je vo svaloch obsiahnutá.

Tanita RD 545

Fyzická kondícia

Meranie celkovej fyzickej kondície porovnáva telesný tuk a svalovú hmotu. Ak zvýšite svoju aktivitu, zníži sa množstvo telesného tuku a vaša fyzická kondícia sa podľa toho zmení.

Tanita RD 545

Vnútorný tuk

Predstavuje tuk v brušnej dutine, ktorý obklopuje vnútorné orgány a zvyšuje riziko srdcových chorôb, vysokého krvného tlaku a ďalších chorôb.

Tanita RD 545

Hmotnosť kostí

Meranie hmotnosti kostí je veľmi užitočnou funkciou, vďaka ktorej získate prehľad o množstve kalcia a ostatných minerálov vo vašom tele.

Tanita RD 545

Bazálny metabolizmus

Funkcia bazálneho metabolizmu (BMR) predstavuje množstvo kalórií potrebných pre výmenu základných látok. BMR je hodnota minimálnej energie, ktorú vaše telo potrebuje v kľudovom stave, aby mohlo normálne fungovať.

Tanita RD 545

Metabolický vek

Metabolický vek meria skutočný vek vášho organizmu. Ide o porovnávanie bazálneho metabolizmu jedinca s priemerným bazálnym metabolizmom u rovnakej vekovej skupiny.

Tanita RD 545

Telesná voda %

Vyjadruje podiel všetkých tekutín v tele vyjadrený v percentách telesnej váhy. Pri správnom množstve vody si telo udržiava správnu funkciu všetkých telesných procesov, vďaka čomu sa obmedzuje riziko zdravotných problémov.


Kľúčové vlastnosti osobnej váhy Tanita RD-545

  • 20 meraní telesného zloženia
  • Analyzátorom je možné merať ruky, nohy a trup oddelene
  • Možnosť pripojenia cez Bluetooth k aplikácii My Tanita
  • Tanita má režim rozpoznávania osôb
  • 4 používateľské pamäte
  • Farebné indikátory
  • Kapacita váženia je 200 kg
  • Prevádzku zaisťujú 4 batérie A4
  • Záruka 5 rokov
Tanita RD 545

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ váhy Digitálna diagnostická (s funkciami)
Nosnosť 200 kg
Funkcie Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou

Konektivita

Typ batérie AA
Konektivita Bluetooth

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS Android, iOS

Farba

Farba Strieborná
Kód:  TANOS001
Produktové číslo:  RD 545
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11