Obnoviť stránku

Tanita PD-724

4,6 7 hodnotení

Tanita PD-724

Najnovší krokomer značky Tanita je skvelým doplnkom na vaše cesty. Vyniká prvotriednou japonskou trojosou technológiou pohybového senzora a sedemdňovou pamäťovou funkciou. Na rozdiel od tradičných krokomerov, ktoré sa veľmi často upevňujú za opasok, ho možno vďaka trojosovej technológii pohodlne vložiť do vrecka, príručnej tašky či pripnúť na krk. K jednoduchému ovládaniu slúži dvojriadkový LED displej a tlačidlá MODE, SET a MEMORY. Súčasťou balenia je strieborná spona pre jednoduché uchytenie krokomeru a batérie CR2032.

Bohatú výbavu dopĺňa nespočet užitočných funkcií ako napríklad hodiny, krokomer, merač celkovej prejdenej vzdialenosti či priemernej dĺžky jedného kroku. Po uložení telesnej váhy a dĺžky kroku možno merať nielen svoj pokrok, ale aj spotrebu kalórií, aby ste vždy vedeli, koľko ste pri prechádzke či náročnej túre spálili kalórií. V neposlednom rade nechýba ani funkcia stopiek, s ktorou je možné si pohodlne nastaviť či zmerať dobu cvičenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Prvotriedna trojosá technológia pohybového senzoru
  • Sedemdňová pamäťová funkcia
  • Dvojriadkový LED displej
  • Hodiny a stopky
  • Merač vzdialenosti
  • Merač priemernej dĺžky kroku
  • Merač spotreby kalórií

Parametre a špecifikácia

Hodiny: 24 hodín
Rozsah dĺžky rozkroku: 20 cm – 150 cm
Rozsah hmotnosti: 20 kg – 150 kg
Krokomer: 1 – 99 999
Dĺžka cesty: 0,01 – 149,99 km
Spotreba kalórií: 0,1 – 9 999,9 kcal
Stopky: 1 min – 19 hod 59 min
Rozmery: 12 × 81,4 × 32,2 mm
Váha: 27 g

Kód:  TANKR001
Produktové číslo:  724
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07