Obnoviť stránku

TANGLE TEEZER Compact Styler Gold Starlight

4,8 425 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

TANGLE TEEZER Compact Styler Gold Starlight

Kvalitná kompaktná kefa na vlasy TANGLE TEEZER Compact Styler Gold Starlight patrí medzi bežné kadernícke pomôcky pre komfortnú starostlivosť o korunku krásy. Už na prvý pohľad upúta svojím ergonomickým tvarovaním a kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým sa vám s ňou bude dobre narábať a zmestíte ju do každej kabelky. Kefa na vlasy TANGLE TEEZER Compact Styler Gold Starlight pozostáva z plastových štetín, ktoré sú dostatočne flexibilné a pevné, aby vám zaistili ľahké rozčesanie vlasov akékoľvek druhu či dĺžky. Táto kompaktná kefa je určená pre dlhé vlasy, krátke vlasy, husté a kučeravé vlasy, jemné vlasy, silné a tvrdé vlasy, detské a všetky ďalšie typy vlasov. Kefa na vlasy TANGLE TEEZER Compact Styler Gold Starlight vám zároveň namasíruje pokožku hlavy a bez problémov skrotí aj mokré vlasy. Čerešničkou na torte je jej štýlový dizajn. 

Zásadné funkcie kefy na vlasy TANGLE TEEZER Compact Styler Gold Starlight

  • Kefa na rozčesávanie vlasov na každodenné použitie
  • Kefa na vlasy TANGLE TEEZER je určená ako pre dlhé vlasy, krátke vlasy, husté a kučeravé vlasy, jemné vlasy, silné a tvrdé vlasy, tak aj detské a všetky ďalšie typy vlasov
  • Typ štetín: plastové
  • Farebný variant: zlatý
Kód:  KSPO689
Produktové číslo:  5060173378523

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14