Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tales of Vesperia: Definitive Edition – Xbox One

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tales of Vesperia: Definitive Edition – Xbox One

79%

Oslávte 10. výročie oslavovaného JRPG s novými plne hrateľnými postavami, príbehmi a ďalším obsahom, ktorý nikdy neopustil hranice Japonska.

Tales of Vesperia: Definitive Edition

Nádherný remaster dostal novú grafiku s vyšším rozlíšením.

Tales of Vesperia: Definitive Edition

Boj o moc vo svete, kde je všetko závislé od starodávnej technológie, ktorú ovláda Cisárstvo, privádza osudy niekoľkých hrdinov na cestu za dobrodružstvom a záchranou sveta.

Tales of Vesperia: Definitive Edition

Príbeh, ktorý vás nadchne

Prežite príbeh Yuriho Lowella – bývalého imperiálneho rytiera, ktorý sa naprieč svetom Terca Lumireis zoznámi s celým radom postáv a bude musieť čeliť hrozbe zničenia celej planéty.

Tales of Vesperia: Definitive Edition

Úplne nové postavy

Okrem HD grafiky sa môžete tešiť aj na novú hudbu, vzrušujúce mini hry a zbierky úplne nových kostýmov. Poskladajte váš obľúbený tím a bojujte vo vzrušujúcich súbojoch v reálnom čase a za pomoci nových Mystic Artes schopností. Novo sa tiež v hre stretnete s pirátkou Patty Fleur a Yuriho najlepším kamarátom Flynn Scifo – cisárskym rytierom.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner RPG

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa

Platforma/licencia

Platforma Xbox One
Licencia Škatuľová
Kód:  MXO566
Produktové číslo:  3391892000085

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18