Obnoviť stránku

Tactical Loop Magnetický Kovový remienok pre Apple Watch 42 mm/44 mm Black

4,8 16 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 15,90 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 13,51 €/ks

Tactical Loop Magnetický Kovový remienok pre Apple Watch 42 mm/44 mm Black

Pokiaľ chcete dodať svojim inteligentným hodinkám nový, moderný vzhľad, magnetický kovový remienok Tactical Loop Black je presne tým, čo hľadáte. Okrem elegantného dizajnu a kvalitného kovového spracovanie sa remienok na ruku veľmi ľahko zapína a sedí na ruke pohodlne bez ohľadu na to, ako dlho ho máte na sebe. Čierny remienok Tactical Loop si môžete zaobstarať hneď v niekoľkých farebných variantoch a meniť ich tak podľa potreby či nálady. Navyše sa dá jeho dĺžka nastavovať v rozmedzí od 42 mm do 44 mm, takže si ho prispôsobíte podľa vlastných požiadaviek. Kovový remienok možno pripnúť k modelom smart hodiniek Apple Watch série 1, 2, 3, 4, 5, 6 a SE.


Kľúčové vlastnosti magnetického kovového remienka Tactical Loop Black 42 mm/44 mm

  • Remienok na ruku na prichytenie inteligentných hodiniek Apple Watch
  • Urobí z vašich smart hodiniek elegantný módny doplnok
  • Magnetický náramok Tactical Loop Black sa jednoducho zapína
  • Vyrobený z kvalitných a odolných materiálov
  • Kovový remienok sa dá nastavovať od 42 do 44 mm
  • Vhodný je pre modely smart hodiniek radu Apple Watch 1, 2, 3, 4, 5, 6 a SE
  • Čierne farebné vyhotovenie magnetického kovového remienka Tactical Loop

Elegantný kovový náramok Tactical Loop Black pre vaše smart hodinky

S vymeniteľným magnetickým náramkom Tactical Loop Black sa z vašich inteligentných hodiniek stane nielen praktický pomocník, ale aj módny doplnok. Moderný dizajn remienka je rovnomerne vyvážený kvalitným kovovým spracovaním. Iste vás tiež poteší veľmi jednoduché zapínanie s nastaviteľnou dĺžkou 42 – 44 mm. Vyberať si môžete, okrem tohto čierneho farebného vyhotovenia, hneď z niekoľkých ďalších odtieňov a podľa ľubovôle kovový náramok Tactical Loop striedať tak, aby sa vám hodil k aktuálnemu outfitu dňa. Vhodný je pre modely smart hodiniek Apple Watch 1, 2, 3, 4, 5, 6 a SE.


Parametre a špecifikácia

Kód:  TACTa59
Produktové číslo:  8596311069239

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08