Obnoviť stránku

Systo Monitor 180

4,8 4 hodnotení
23,90 €

Systo Monitor 180

Tlakomer Systo Monitor 180 je moderné zariadenie na kontrolu krvného tlaku s umiestnením na ruku na domáce aj lekárske využitie. Pomocou tohto prístroja si môžete denne merať krvný tlak sami. Pomocou manžety zmeriate tlak na paži, ktorá v obvode meria najviac 42 cm. Krvný tlakomer dokonca odhalí aj srdcovú arytmiu. Na porovnanie viac nameraných hodnôt si ich prístroj uloží vo vnútornom úložisku. Dotyková konštrukcia predstavuje moderný spôsob ovládania. Merač tlaku spriemeruje namerané hodnoty, čo oceníte ak si tlak musíte sledovať pravidelne. Spoľahlivé spojenie zabezpečí rozhranie NIE.

Zásadné funkcie tlakomera Systo Monitor 180

  • Tlakomer Systo Monitor 180 je určený na ruku
  • Meranie tlaku s presnosťou 3 mmHg
  • Manžetu možno použiť na ruku s obvodom najviac 42 cm
  • Pulz zmeria s presnosťou 5 %
  • Tlakomer na krvný tlak disponuje funkciami ako je napr. delená pamäť pre dvoch používateľov, detekcia arytmie, dotykové ovládanie, lcd displej, pamäť a priemer tlaku

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Na rameno

Funkcie

Funkcie Delená pamäť pre dvoch používateľov, Detekcia arytmie, Dotykové ovládanie, LCD displej, Pamäť, Priemer tlaku

Rozhranie

Rozhranie NIE
Kód:  LEITL287
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12