Obnoviť stránku

SYOSS Salon Plex Blonde Renaissance 500 ml

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 2,80 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 2,51 €/ks

SYOSS Salon Plex Blonde Renaissance 500 ml

Šampón na vlasy SalonPlex Blonde Renaissance značky Syoss bol vyvinutý špeciálne pre chemicky ošetrované a mechanicky zaťažované blond vlasy. Obsahuje revolučnú technológiu SalonPlex, vďaka ktorej pri každom použití šampónu dochádza k obnoveniu poškodených väzieb vo vlasovej štruktúre. Regenerácia vlasov je okamžite viditeľná, vlasy vyzerajú opäť zdravo, ako znovuzrodené. Účinné látky SalonPlex navyše efektívne doplňujú vnútornú štruktúru vlasov, a tak im poskytujú dlhodobú ochranu pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi. Obsiahnuté modré pigmenty potom pomáhajú chrániť svetlú farbu pred vyblednutím a stratou žiarivého vzhľadu. Revolučný šampón si vás okamžite získa.

Kľúčové vlastnosti šampónu SYOSS SalonPlex Blonde Renaissance

  • Poskytuje profesionálnu starostlivosť vlasom aj vlasovej pokožke
  • Určený pre regeneráciu chemicky či mechanicky poškodených vlasov
  • Šampón s modrými pigmentmi inšpirovaný profesionálnou starostlivosťou zo salónov
  • Chráni blond farbu pred vyblednutím, zachováva jej žiarivý vzhľad
  • Pravidelné používanie pomáha chrániť vlasy pred negatívnymi vplyvmi
  • SALONPLEX technológia obnovuje poškodenú vlasovú štruktúru
  • Jemne umýva vlasy a pokožku hlavy bez pocitu vysúšania
  • Vyvinutý špeciálne pre všetky typy poškodených zosvetlených a blond vlasov

Hlavná účinná zložka:
SalonPlex technológia
S profesionálnou technológiou SalonPlex sa každý deň v štruktúre vlasov opravujú milióny zlomených vlasových mostíkov. SalonPlex poskytuje intenzívnu starostlivosť a regeneráciu vlasom preťaženým častým vysúšaním, farbením alebo stylovaním.

Revolučná technológia SalonPlex pracuje v 3 krokoch:

1. & 2. Zahojenie & Doplnenie: zloženie SalonPlex vytvára a obnovuje milióny vlasových mostov v štruktúre vlasov a regeneruje vlasy vnútri ich štruktúry i na povrchu.

3. Uzamknutie: SalonPlex efektívne uzatvára účinné látky do vnútorných vrstiev vlasovej štruktúry, trvanlivosť výsledku sa preto posilňuje pravidelným používaním.

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, PEG-7 glyceryl cocoate, Sodium chloride, Amodimethicone/morpholinomethyl silsesquioxane copolymer, Magnesium citrate, Magnesium chloride, Hydrolyzed keratín, guar hydroxypropyltrimonium chloride, Macadamia ternifolia seed oil, Panthenol, Disodium cocoamphodiacetate, Glycol distearate, sodium benzoate, Cocamide MEA, Dimethicone, Citric acid, Laureth-4, PEG-40 hydrogenated castor oil, Parfum, hydrogenated castor oil, PEG-120 metyl glucose dioleate, sodium hydroxide, Hexyl cinnamal, Butylphenyl methylpropional, Benzyl salicylate, Linalool, Glycerín , Propylene glycol, Laureth-23, Benzyl alcohol, Limonene, Acid violet 43, Trideceth-5, Sodium sulfate

Príprava a použitie:
Naneste na mokré vlasy, napeňte a nechajte šampón chvíľu pôsobiť. Potom dôkladne opláchnite teplou vodou.

Kód:  VLS883
Produktové číslo:  4015100197884
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11