Obnoviť stránku

SYOSS Keratin Protection Spray 200 ml

4,7 11 hodnotení
Cenová bomba
4,69 € Ušetríte 0,51 €

SYOSS Keratin Protection Spray 200 ml

Ovládnite svoje vlasy! Už nemusíte premýšľať nad kvalitou vašich vlasov. Nový sprej Syoss Keratin vám zaručí dokonalú ochranu a to aj pri vyšších teplotách. Kulmujte, žehlite a sušte fénom svoje vlasy bez obmedzenia. Vďaka obsahu tekutého keratínu vaše vlasy budú vyzerať zdravo a navyše toto zloženie zaručí až trojdennú kontrolu nad vaším účesom. Odlíšte sa od ostatných, vyskúšajte tento prípravok!

Kľúčové vlastnosti

  • Až trojdenná kontrola účesu
  • Ochrana pri žehlení, sušení a kulmovaní
  • Unikátne zloženie

Parametre a špecifikácia:

Hlavné zložky:

Aqua, Alcohol denat., Propylene glycol, Polyurethane-48, Sodium benzoate, PEG-60 hydrogenated castro oil, Hydrolyzed keratín, Cetyl ethylhexanoate, Bis-izobutyl PEG/PRG-20/35/amodimethicone copolymer, Parfum, Lactic acid, Polysorbate 80, Butylene glycol, Gluconolactone , Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol

Použitie:

Nepoužívajte žehličku na vlhké vlasy! Na vlhké vlasy: rovnomerne nasprejujte pred vysúšaním a až potom suché vlasy vyžehlite. Nasypte malé množstvo púdru do dlaní  a aplikujte ku korienkom na suché vlasy.

Typ vlasov:

Pre všetky typy vlasov

Hmotnosť:

229 g

Stupeň fixácie:

Maximálna fixácia

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Sprej

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Uhladenie, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 200 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Žehlením, Fénovaním
Kód:  VLS434
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000101049299
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12