Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Synology RT2600ac

4,8 39 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
184,90 €

Synology RT2600ac

Router, pre domácnosti aj firmy

Používatelia s vysokými nárokmi na rýchlosť a sieťové funkcie ihneď prídu na chuť tomuto výkonnému riešeniu. Obsahuje komplexné VPN, vyššie zabezpečenie, flexibilné zdieľanie súborov, a hlavne je čertovsky rýchly. Vďaka spojeniu MU-MIMO a najnovšiemu štandardu 802.11ac wave 2 umožňuje RT2600ac kombinovane až 800 Mbps na frekvencii 2,4 GHz a 1 733 na 5 GHz. Duálne pásmo WiFi pripojenia umocňuje duálny WAN vstup, čím je možné predísť výpadkom jedného z poskytovateľov, dosiahnuť internetovú komunikáciu v tempe až 2 Gbps a optimalizovať dátové toky až v 7. vrstve.


Procesor

Výkonný 1,7 GHz dvojjadrový

Silné WiFi

Vysoké rýchlosti 800 + 1 733 Mb/s

AC2600

Kvalitný signál MU-MIMO s Beamforming

Layer 4 a 7

Systém hardvérovej akcelerácie


Umožnenie práce na diaľku – Licencia VPN Plus zdarma

Licencie pre služby VPN Plus Client VPN Access a Site-to-Site VPN2 si môžu bezplatne zaobstarať existujúci aj noví vlastníci zariadení Synology RT2600ac. Všetky licencie sú trvalé a po 30. septembri 2021 nedôjde k vypršaniu ich platnosti ani nebudú potrebné žiadne ďalšie náklady. VPN Plus vám umožní podporiť pracujúcich zamestnancov na diaľku bezpečným prístupom k interným zdrojom bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzajú.


Kľúčové vlastnosti

  • Výkonné a detailne spravovateľné pripojenie káblom aj WiFi.
  • Inteligentné WAN cez 2 vstupy na vyrovnanie zaťaženia a prevzatia pri výpadku.
  • Ucelené možnosti diaľkového zabezpečeného spojenia VPN.
  • Rozširovanie služieb ďalšími balíčkami.
  • Duálne pásmo WiFi pripojenia (2,4 GHz a 5 GHz) IEEE 802.11a/b/g/n/ac.
  • Analyzuje, zaznamenáva pokusy o narušenie, blokuje podozrivé toky podľa nastaviteľných pravidiel.
  • Inteligentné filtrovanie webu a rodičovská kontrola (Google SafeSearch).
Zadní část routeru
 

Google SafeSearch
 

Filtrovanie obsahu

Nastavte jednotlivým aplikáciám obmedzenie využitia šírky pásma bez vplyvu na ostatné a vytvorte správy o využití prenosov triedené podľa aplikácií a zariadení. Vďaka integrácii Google SafeSearch a neustále aktualizovanej databáze pre nastaviteľné kategórie webových stránok môžete ľahko blokovať tisíce webových stránok.


Služba VPN Server

VPN je bezpečný spôsob, ako vzdialene pracovať aj s citlivými dátami, a to bez hrozby ich odcudzenia. Je tak možné používať interné materiály spoločnosti alebo pristupovať k internetu odkiaľkoľvek. Služba VPN Server smerovač premení na server VPN, a poskytne tak bezpečnú metódu pripojenia pre zariadenia na vzdialených sieťach. Je to rýchle a vyžaduje to len minimálne nastavenie.
Balíček VPN Plus Server potom umožňuje zabezpečený prístup prostredníctvom webového prehliadača alebo klienta.

VPN Server
 

Synology Cloud Station
 

Balíčky pridávajú funkcie

Synology je uznávaný dodávateľ sieťových riešení aj pre veľké firmy, kde sa zapísal do podvedomia ľahko obsluhovateľným prostredím a neskutočnou flexibilitou. A práve tieto vlastnosti objavíte aj v tomto routeri. Modulárny systém umožňuje prispôsobenie a využívanie podľa vašich požiadaviek. Stačí využiť ponúkané balíčky.
Určite budete chcieť Cloud Station, čo je služba na synchronizáciu, zálohovanie a zdieľanie súborov medzi smerovačom Synology a klientmi, či už ide o počítače, mobilné zariadenia alebo iné zariadenia Synology.


Ochráni proti útokom

Intrusion Detection je prepracovaný systém, ktorý analyzuje všetky toky v sieti. Vďaka tomu dokáže účinne zmariť všetky podozrivé útoky. Všetko s úplne minimálnym dopadom na výkon zariadenia.

Okamžitá aktualizácia

Spoločnosť Synology ponúka pre svoje výrobky dlhodobú podporu. Zameriava sa na poskytovanie rýchlych aktualizácií a udržiavanie svojich služieb aktuálnych pre maximálnu ochranu. Všetko navyše prebieha úplne automaticky.

 

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Router, Klient

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 2 530 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WEP 64bit, WPA, WPA2, WPA3

Konektory

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Vlastnosti antény

Rozhranie

Pokročilé funkcie Gigabit LAN, IPv6 Ready, VPN
DHCP funkcie DHCP Client List

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 16,9 cm
Hmotnosť 700 g
Šírka 28 cm
Výška 7,7 cm
Kód:  FN201b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RT2600ac

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17