Obnoviť stránku

Synology RackStation RS815

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Synology RackStation RS815

Dátové úložisko Synology RackStation RS815 je výkonný a ekologicky šetrný NAS server. Dvojjadrový procesor Marvell a hardvérová podpora šifrovania je zásadná pre mimoriadny výkon a firemné dátové prenosy. Možnosť rozšírenia RAM pamäte na 6 GB DDR3 či škálovanie vďaka Synology expanznej jednotke RX415 až na kapacitu 8 pevných diskov, dáva vášmu podnikaniu perspektívu s možnosťou pružne reagovať na rastúce požiadavky. Po pripojení RX415 pomocou eSATA kábla so špeciálne navrhnutými fixovacími konektormi môžete znateľne navýšiť hrubú kapacitu modelu. Dôležitým cieľom v podnikaní je dostupnosť bez výpadkov. NAS server RS815 podporuje failover, vďaka čomu je v prípade problému automaticky spustená záložná jednotka.

Súkromný cloud

RS815 vám umožňuje vytvoriť ľahko svoj vlastný privátny cloud. Cloud Station je ideálny balíček na synchronizáciu súborov na rôznych zariadeniach. Súbory je možné upravovať v offline režime a neskôr ich synchronizovať na Cloud Station, kde sa uchováva až 32 starších verzií, čo vám umožňuje obnoviť súbory na predchádzajúcu verziu alebo obnoviť zmazané súbory. Vďaka mobilnej aplikácii DS cloud je akákoľvek zmena súboru automaticky aktualizovaná na vaše múdre telefóny a tablety. Samozrejmosťou je podpora synchronizácie s úložiskami One Drive, Google Drive či Dropbox.

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Počet pozic pro disk (2,5" a 3,5") 4 ×
Počet pozícií osadených diskom 0 ×
Podporovaný RAID RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0)

Služby

Podporované služby Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Nahrávanie z IP kamier, FTP server, Web server, iSCSI, iTunes server

Výkon

Frekvencia procesora 1,33 GHz
Procesor Marvell Armada

Využitie

Využitie Domáci, Firemný
Vyhotovenie Rack

Rozhraní

eSATA 1 ×
LAN 2 ×

Spotreba

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 290 mm
Výška 44 mm
Šírka 430,5 mm
Hmotnosť 4,34 kg
Kód:  FN152h25
Produktové číslo:  RS815
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02