Obnoviť stránku

Synology DiskStation DS916+ 8GB

5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Synology DiskStation DS916+ 8GB

Možnosť 2 GB alebo 8 GB pamäte

Podľa vašich požiadaviek je vám k dispozícii 2 GB alebo 8 GB variant. Ktorý si vyberiete, je na zváženie. Používatelia modelu s 2 GB využijú výkonné funkcie za rozumnú cenu. Zatiaľ čo model s kapacitou 8 GB je určený pre začínajúce alebo stredne veľké firmy, ktoré hľadajú robustný systém s vysokou efektivitou.

Štvorjadrová jednotka CPU s hardvérovým systémom šifrovania AES-NI

DS916+ je vybavený štvorjadrovým CPU Intel Pentium a dosahuje priemernú rýchlosť pri čítaní cez 225 MB/s a pri zápise cez 209 MB/s. Ponúka tak skvelý výkon a lepšie využitie pre mnohých používateľov.

read
write
225
209
nastavenie farieb

grafu

# 03a9f4

okraje

RGBA (220,220,220,0.75)

Graf: hover

# 0281BC

Okraje: hover

RGBA (220,220,220,0.75)

Prevzorkovanie videa 4K Ultra HD

DS916+ je vybavený prevodným systémom, ktorý umožňuje streamovať 4K alebo 1080p formát videa. Sledovanie videí je ľahké bez nutnosti inštalácie prehrávača. Prehráte si tak videá v požadovanom formáte v televízore, prehrávačoch digitálnych médiách, mobilných setoch a počítačoch.

USB 3.0 zrýchľuje prenosové rýchlosti

DS916+ je vybavený portami USB 3.0, ktoré zaisťujú rýchly a efektívny prenos súborov. Podpora USB 3.0 ponúka rýchlosť prenosu dát až 5 Gb/s, čo znamená, že je rýchlejší v oblasti prenosu dát na externé pevné disky a spotrebováva menej energie.

synology

Víťazný operačný systém - DiskStation Manager

Synology DiskStation Manager (DSM) je elegantný operačný systém používaný na všetkých zariadeniach DiskStation a RackStation, čo vám uľahčí správu vášho Synology NAS servera. Vďaka intuitívnemu používateľskému rozhraniu je v DSM prístup k vašim dátam a ich zdieľaniu lepší a jednoduchší.

Ochrana a integrita dát novej generácie

Počas práce s veľkým množstvom dát vyžadujú firmy systém, ktorý je schopný spoľahlivej zálohy a nijako nepoškodzuje súbory. Presne tieto požiadavky spĺňa model DS916+, ktorý zaistí uloženie dát s vysokým stupňom integrity a ponúka účinné nástroje na ich ochranu. Pokročilé bezpečnostné opatrenia, ktoré chránia pred potenciálnymi hrozbami.

disk

Kedykoľvek dostupné súbory vďaka službe cloud

Cloud Station vám umožní synchronizovať súbory medzi zariadeniami DiskStation a viacerými zariadeniami vrátane Windows PC, Mac, Linux, iOS, Android. Súbory môžete synchronizovať aj s Google Drive, OneDrive, Dropbox, Box, hubiC a Baidu Cloud – vytvoríte si vlastný hybridný cloud na flexibilnejšie ukladanie a prevenciu straty dát.

Ekologicky šetrné a inteligentné domáce úložisko

Pri návrhu severu sa kladie dôraz na spotrebu elektrickej energie. DS916+ spotrebováva len 13 W počas hibernácie HDD a 30 W počas prístupu. Spoločnosť Synology kladie dôraz na ekológiu a preto sú všetky jej produkty vyrobené z RoHS kompatibilných častí.

synology

Zálohovanie dát rôznymi spôsobmi

Všetko na svojom počítači môžete zálohovať priamo na Synology NAS pomocou Cloud Station, či už používate Windows alebo Mac. "Záloha a replikácia" vám ďalej umožňujú úlohy zálohovania naplánovať, obnoviť server do určitého časového okamihu a zároveň minimalizovať spotrebu úložného priestoru a času na spracovanie tým, že ukladá len konkrétne bloky dát, ktoré boli medzi verziami zmenené.

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Počet pozícií pre disk 4 ×
Podporovaný RAID RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD

Služby

Podporované služby Media server (DLNA), Cloud server, Nahrávanie z IP kamier

Výkon

Rýchlosť čítania 225 MB/s
Rýchlosť zápisu 209 MB/s

Využitie

Využitie Domáci, Firemný
Vyhotovenie Desktop

Rozhraní

eSATA 1 ×

Spotreba

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 233,2 mm
Výška 165 mm
Šírka 203 mm
Hmotnosť 2,04 kg
Kód:  FN144b
Produktové číslo:  DS916+ 8GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16