Obnoviť stránku

Synology DiskStation DS414

4,8 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Synology DiskStation DS414

Disková stanice, ktorá je výnimočná pre svoj vysoký výkon pri veľmi nízkej spotrebe (minimálna spotreba činí len 39,35 W). Stanica je skvelou investíciou pre pracovné skupiny a kancelárie ako prostriedok pre efektívne a rýchle zdieľanie dát. Server nie je štandardne osadený žiadnym diskom, tie je nutné dokúpiť zvlášť. Zoznam kompatibilných HDD zistíte tu . Tento server môže byť osadený štyrmi hot swap SATA disky 2,5 "alebo 3,5" s kapacitou až 16 TB, ktoré možno prevádzkovať v režime Basic/JBOD/RAID 0/1/5/6/10 . Navyše máte možnosť využiť ešte externých pevných diskov pripájaných cez rozhranie USB 3.0. Server má dve sieťové rozhrania LAN s podporou funkcií Failover a Link Aggregation.
Schopnosti stanice DS414, sú naozaj rozmanité. Pre klasické ukladanie ponúka mód virtuálnej jednotky a vzdialeného adresára, zálohovanie je možné vykonávať po sieti aj lokálne, ďalej je tu funkcia mailového servera s podporou všetkých hlavných protokolov (POP3, SMTP, IMAP), funkcia FTP servera a tlačového servera a nechýba ani funkcia pre virtuálny hosting až 30 webových stránok s podporou PHP/MySQL a aplikácií tretích strán.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
Interný HDD/SSD: 3,5 "alebo 2,5" SATA III/II x 4
Dodávané bez disku
Diskové funkcie:
Basic
JBOD
RAID 0
RAID 1
RAID 5
RAID 6
RAID 10
Max. vnútorná kapacita:
4x 4 TB (16 TB)
Hot Swap (Disky vymeniteľné za prevádzky)
Hladina hluku:
19.6 dB (A)

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Počet pozic pro disk (2,5" a 3,5") 4 ×
Počet pozícií osadených diskom 0 ×
Podporovaný RAID RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), Špeciálny

Služby

Podporované služby Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Nahrávanie z IP kamier, FTP server, Download server, iSCSI, Databázový server, iTunes server

Výkon

Frekvencia procesora 1,33 GHz
Procesor Intel Dual Core

Využitie

Využitie Domáci, Firemný
Vyhotovenie Desktop

Rozhraní

LAN 2 ×
USB 2.0 1 ×

Spotreba

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 233,2 mm
Výška 165 mm
Šírka 203 mm
Hmotnosť 2,02 kg
Kód:  FN151
Produktové číslo:  DS414

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01