Obnoviť stránku

Synology DiskStation DS215j

4,8 80 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Synology DiskStation DS215j

S dvojjadrovým CPU získate rýchly privátny cloud server

DS215j je vybavený dvojjadrovým CPU a dosahuje priemernú rýchlosť pre čítanie cez 111.41 MB / s a pre zápis cez 87.49 MB / s, čo je u rýchlosti pre zápis 19,4% nárast oproti predchádzajúcemu modelu. Využite rýchleho prenosu dát, rýchleho zálohovania a plynulejší cloud synchronizácie.

Read
Write
110
85
Nastavenie farieb

Grafu

# 03a9f4

Okraje

RGBA (220,220,220,0.75)

Graf: hover

# 0281BC

Okraje: hover

RGBA (220,220,220,0.75)

Vstavaný koprocesor zlepšuje spracovanie multimédií

DS215j  domácim užívateľom zaisťuje tie najlepšie multimediálne zážitky. DS215j je vybavený jednotkou koprocesora, čo urýchľuje spracovanie miniatúr a zlepšuje vaše možnosti prezerať fotografie a ďalej tiež prevádza zvukové stopy do MP3 formátu pre zníženie šírky pásma pri prenose.

SuperSpeed USB 3.0 zrýchľuje prenosovú rýchlosť

DS215j je vybavený portami USB 3.0, ktoré umožňujú pripojenie k rôznym druhom externých úložných zariadení a zaisťujú rýchly a efektívny prenos súborov. Podpora USB 3.0 ponúka rýchlosť prenosu dát až 5 Gb / s, čo znamená, že je rýchlejší v oblasti prenosu dát na externé pevné disky a spotrebuje menej energie.

Synology DiskStation DS215j

Víťazný operačný systém - DiskStation Manager

Synology DiskStation Manager (DSM) je elegantný prehliadačovo operačný systém používaný na všetkých zariadeniach DiskStation a RackStation, čo vám uľahčí správu vášho Synology NAS servera. Vďaka intuitívnemu užívateľskému rozhraniu je v DSM prístup k vašim dátam a ich zdieľanie lepšie a jednoduchšie. Centrum balíčkov Synology vám umožní sťahovať a inštalovať užitočné prídavné balíčky šité na mieru jednotlivcom i firmám, čo urobí váš život zábavnejší a prácu produktívnejšou.

Kedykoľvek dostupné súbory vďaka službe cloud

DS215j vám prináša kompletnú cloud službu. Cloud Station vám umožní synchronizovať súbory medzi zariadeniami DiskStation a viacero zariadeniami vrátane Windows PC, Mac, Linux, iOS, Android a ďalej tiež mobilnými zariadeniami Windows, pričom obojsmerná synchronizácia umožňuje synchronizáciu medzi rôznymi zariadeniami DiskStation. Svoje zariadenie DiskStation Súbory môžete synchronizovať aj s Google Drive, OneDrive, Dropbox, Box, hubica a Baidu Cloud - vytvoríte si vlastný hybridný cloud pre flexibilnejšie ukladanie a prevenciu straty dát.

Zálohovanie dát rôznymi spôsobmi

DS215j je ideálne miesto pre zálohy vašich dát. Všetko na svojom počítači môžete zálohovať priamo na Synology NAS pomocou Cloud Station, nech používate Windows alebo Mac. Používatelia Mac môžu využiť tiež podpory pôvodnej aplikácie Apple Time Machine. Ako cieľové miesto svojho zálohovania si môžete zvoliť nielen miestne pevné disky, ale tiež pripojené úložné zariadenia USB alebo verejnej cloud služby, ako sú napr. Amazon S3, Amazon Glacier, Microsoft Azure, SFR alebo hicloud. "Záloha a replikácie" vám ďalej umožňuje úlohy zálohovania naplánovať, obnoviť server do určitého časového okamihu a zároveň minimalizovať potrebu úložného priestoru a času na spracovanie tým, že ukladá len konkrétne bloky dát, ktoré boli medzi verziami zmenené.

Najkompatibilnejšie zdieľanie

Využite ľahkého zdieľania súborov naprieč platformami Windows, Mac a Linux, pre ktoré DS215j ponúka komplexnú podporu sieťových protokolov vrátane FTP, SMB2, AFP, NFS a WebDAV. Vďaka integrácii Windows AD a LDAP možno DS215j bez problémov integrovať do akéhokoľvek existujúceho sieťového prostredia. Vďaka funkcii Koša podporovaného v AFP, CIFS, File Station a WebDAV sa tiež nemusíte obávať o chýbajúce súbory. Súbory odstránené v zdieľanej zložke sa automaticky presunú do Koša.

Synology DiskStation DS215j

Vaše najlepšie centrum súborov

File Station je rýchly a bezpečný nástroj na zdieľanie a správu vašich súborov uložených na DS215j. Svoje dáta nahráte zo svojho Mac alebo PC jednoduchým pretiahnutím. Rozšírené filtre umožňujú jednoduché vyhľadávanie dokumentov, fotografií alebo videí. Zabudovaný FTP alebo e-mailový klient v DS215j vám umožní ľahko triediť a zdieľať súbory pomocou pokročilej webovej aplikácie. Súbory a priečinky môžete s ostatnými zdieľať aj voľným odoslaním odkazu. K dispozícii sú súbory na mobilných zariadeniach pomocou sprievodnej mobilnej aplikácie DS file. HTTPS, SSL / TSL šifrovanie a dátum vypršania platnosti odkazu potom zaisťujú, že zdieľanie súborov cez internet je úplne bezpečné.

Prehrávanie obsahu na vašu televíziu

DS215j je veľmi kompatibilný s ostatnými zariadeniami, umožňuje vám spravovať a využívať digitálny obsah so zariadeniami, ktoré už vlastníte: počítače, mobilné zariadenia, televízia, DLNA zariadenie a stereozariadenie. Synology ponúka najnovšiu podporu pre televízne prehrávanie vrátane Samsung TV, Roku prehrávače, Apple TV a Google Chromecast, takže digitálny obsah uložený na DS215j môžete ľahko prehrávať na svojej širokouhlej televízii.

Využite multimediálnu knižnicu

DS215j môžete využiť ako ústrednú platformu pre organizáciu, zálohovanie a zdieľanie zbierok fotografií, hudby a videa. Vďaka jednoduchému a elegantnému rozhraniu a balíčkom Synology - Photo Station, Audio Station a Video Station - si môžete ľahko a bez problémov vytvoriť centrum zábavy. Keďže všetko je uložené na DS215j, môžete si usporiadať obsah podľa svojho a nemusíte sa obávať dodatočných mesačných poplatkov za úložnú kapacitu. Svoje digitálne zbierky môžete navyše s ostatnými zdieľať pomocou jednoduchého odkazu.

Certifikovaný mediálny server DLNA

Ako plne DLNA certifikovaný digitálny mediálny server DMS môže DS215j slúžiť ako váš primárny mediálny server so schopnosťou hosťovať digitálny multimediálny obsah pre miestne alebo vzdialené prehrávanie. Po pripojení k routeru DS215j prenáša hudbu, fotografie a videá na DLNA kompatibilné zariadenia, ako napr. DLNA televízie alebo herné konzoly bez nutnosti nastavenia vopred. Môžete tiež prechádzať a vyberať obsah DS215j s využitím DS audio a určiť DLNA prehrávač v rámci rovnakej miestnej siete pre jeho prehrávanie.

Buďte mobilný vďaka aplikáciám

Synology vyvíja všestranné mobilné aplikácie - DS note, DS audio, DS video, DS photo +, DS cloud, DS file, DS download a DS cam - ktoré vám umožnia spravovať obsah svojho DS215j na chytrých telefónoch a tabletoch. QuickConnect znamená zjednodušenie práce v sieti, pretože odstraňuje konfigurovanie routeru alebo presmerovanie portov. Vďaka mobilným aplikáciám Synology sú vaše multimediálne zbierky aj pracovné súbory stále na cestách.

Synology DiskStation DS215j

Domáci monitoring dostupný všetkým

Pomocou prídavného balíčka Surveillance Station dvoch licencií zadarmo pre IP kamery slúži DS215j ako vaše domáce dohľadové centrum. Stačí jednoducho pripojiť viac IP kamier do domácej siete, spárovať ich s DS215j a potom ľahko sledovať záznamy živého sledovania, nahrávať videá alebo využiť iných pokročilých funkcií, ako je napr. Detekcia pohybu alebo presmerovanie oznámenia. Vďaka podpore tisícov IP kamier možno ľahko nájsť kompatibilné modely a značky. Zabezpečte si svoj domov, bez toho, aby ste museli vykradnúť banku.

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Kapacita vložených diskov (dohromady) 0 TB
Počet pozícií pre disk 2 ×
Počet pozícií osadených diskom 0 ×
Podporovaný RAID RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie)

Služby

Podporované služby Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Nahrávanie z IP kamier, Download server, iTunes server

Výkon

Frekvencia procesora 0,8 GHz
Procesor Intel Dual Core

Využitie

Využitie Domáci
Vyhotovenie Desktop

Rozhraní

LAN 1 ×
USB 2.0 1 ×

Spotreba

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 225,5 mm
Výška 165 mm
Šírka 100 mm
Hmotnosť 0,88 kg
Kód:  FN143b
Produktové číslo:  DS215j
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04