Obnoviť stránku

Synology DiskStation DS215j 2x 1 TB

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Synology DiskStation DS215j 2x 1 TB

Kompaktné a inteligentné domáce diskové úložisko nabité užitočnými funkciami, ktoré by mohol moderné používateľ potrebovať. Vďaka nemu môžete ukladať, prenášať a zabezpečovať vaše súbory. DS215j je optimálnym riešením pre domácich používateľov. Stanica má vlastné inteligentné a intuitívne užívateľské rozhranie s prístupom z akéhokoľvek zariadenia, ktoré je plne lokalizované. Spravujte vaše dáta jednoducho z počítača, tabletu či mobilu. Navyše možno prenášať dáta naprieč všetkými operačnými systémami.
Oceníte určite veľmi nízku spotrebu energie, tichú prevádzku a vysokú spoľahlivosť. Veľký priestor pre vaše dáta je riešený dvoma 1 TB diskami, ktoré možno prevádzkovať v režimoch Basic/JBOD/RAID 0/1. Rýchlosť a plynulosť úložisko zaisťuje dvojjadrový procesor. K úložisku možno pripojiť externé zariadenie cez vysokorýchlostné USB 3.0 s rýchlosťou prenosu až 5 Gbps. Nechýba ani podpora IP kamier.
DS215j prináša kompletnú podporu pre známe cloudové služby, medzi ktoré patrí Dropbox, Google Disk alebo Baidu. Vytvorte si tak hybridný cloud s väčšou flexibilitou ukladania dát. Všetky dáta možno prenášať po sieti aj cez internet, alebo priamo prehrávať sieťovým multimediálnym prehrávačom, streamovať do TV či hernej konzoly.

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Kapacita vložených diskov (dohromady) 2 TB
Počet pozícií pre disk (2,5" a 3,5") 2 ×
Podporovaný RAID RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), Špeciálny

Služby

Podporované služby Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Nahrávanie z IP kamier, FTP server, iSCSI, iTunes server

Výkon

Frekvencia procesora 0,8 GHz
Rýchlosť čítania 111 MB/s
Rýchlosť zápisu 87 MB/s
Procesor Marvell Armada

Využitie

Využitie Domáci
Vyhotovenie Desktop

Rozhraní

LAN 1 ×
USB 2.0 1 ×

Spotreba

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 225,5 mm
Výška 165 mm
Šírka 100 mm
Hmotnosť 0,88 kg
Kód:  FN143b1
Produktové číslo:  DS215j 2T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12