Obnoviť stránku

SYNCO MC4

3,0 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SYNCO MC4


Mixážny pult SYNCO MC4

Mixážny pult SYNCO MC4 patrí medzi univerzálne zariadenia. Slúži tiež ako USB zvuková karta k počítaču alebo ako MP3 prehrávač z flash disku USB. Je určený na miešanie zvuku z mikrofónu spoločne s hudbou. Mixážny pult SYNCO MC4 nájde využitie hlavne pri živom vysielaní.



Mixážny pult SYNCO MC4

Niekoľko možností pre vstupy

Mixážny pult SYNCO MC4 je vybavený dvomi vstupmi pre mikrofón, jedným stereo analógovým vstupom a tiež USB vstupom. Každý z kanálov má svoj vstupný gain, korekciu výšok a basov a základnú efektovú jednotku. Vďaka kvalitným predzosilňovačom získate dobrý odstup signálu od šumu.


Mixážny pult SYNCO MC4

Pripojte mikrofón, hudobný nástroj aj telefón

K mixážnemu pultu SYNCO MC4 pripojíte kondenzátorové, dynamické i bezdrôtové mikrofóny, elektronické hudobné nástroje alebo napríklad telefón ako zdroj zvuku. Prepojenie je možné cez 6,3 mm jack, USB, XLR, cinch alebo Bluetooth.


Mixážny pult SYNCO pre domáce využitie

Mixážny pult SYNCO MC4 prezentuje mini verziu s rozmermi 18 × 15 cm a hmotnosťou 430 gramov. Je určený zvlášť na jednoduché domáce používanie, na streamovanie, webové vysielania, konferencie a rôzne online vysielania. Napájať ho možno cez USB port z počítača, zo siete alebo pomocou powerbanky, ktorá vám umožní prácu tiež vonku.



Rozhranie pre širokú kompatibilitu

Cez USB port získate vysoké rozlíšenie 24 bit/192 kHz a počúvanie v reálnom čase. Ak mixážny pult SYNCO MC4 prepojíte s počítačom, bude sa správať ako kvalitná zvuková karta. Bluetooth spojenie vám umožní prehrávanie hudby z mobilných telefónov s operačnými systémami iOS aj Android. Bezdrôtový dosah funguje na vzdialenosti 3 až 5 metrov. Nahrávať aj prehrávať súbory môžete tiež priamo cez vstavaný USB-A port.



Mixážny pult SYNCO MC4 má káblovú výbavu

V balení okrem samotného mixážneho pultu SYNCO MC4 objavíte tiež redukciu 3,5 mm TRS na 2-male RCA, redukciu 3,5 mmTRRS na dual 3,5 mm TRSF Y a USB napájací kábel.



Mixážny pult SYNCO MC4

Kľúčové vlastnosti mixážneho pultu SYNCO MC4

  • Mixážny pult SYNCO MC4 je určený na miešanie zvuku z mikrofónu s hudbou
  • Funguje tiež ako zvuková karta alebo prehrávač hudby
  • Je vhodný pre živé vysielanie
  • Disponuje dvoma vstupmi pre mikrofón, analógovým vstupom a USB
  • Má širokú kompatibilitu s mikrofónmi, hudobnými nástrojmi aj mobilnými telefónmi
  • Napájanie pultu je možné zo siete, z PC i powerbanky

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Analógový
Efekty Bez efektov

Vlastnosti kanála

Ekvalizér 3 ×

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Bluetooth, Fantómové napájanie +48V, Vstup pre USB flash disk

Vstupy

Jack 6,3 mm 2 ×
Combo XLR 2 ×
RCA 4 ×

Výstupy

Jack 6,3 mm 2 ×
RCA 2 ×
Slúchadlový výstup 3,5 mm Jack
Kód:  SYNCe03
Produktové číslo:  SY-MC4-BK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02