Obnoviť stránku

SYNCO MA30

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SYNCO MA30


Rameno na mikrofón SYNCO MA30

Predstavujeme vám profesionálne rameno na pripevnenie mikrofónu na dosku stola SYNCO MA30. Pokiaľ potrebujete využívať mikrofón a mať pri tom voľné ruky, je to skvelá voľba práve pre vás. Držiak na mikrofón SYNCO MA30 nájde využitie najmä v hudobných štúdiách, ale aj u tvorcov podcastov.




SYNCO MA30

Pohyblivý držiak na mikrofón SYNCO MA30

Držiak na mikrofón SYNCO MA30 má sklopné rameno v rozmedzí 150° a súčasne sa dá otáčať až o 360°. Dĺžka horného ramena dosahuje 36,5 cm a spodného ramena 40 cm. Tak si nastavíte vhodný uhol aj výšku mikrofónu.


Držiak pre väčšinu mikrofónov

Na držiak SYNCO MA30 pripevníte väčšinu mikrofónov štandardnej veľkosti do hmotnosti 4 kilogramov. Stojan na mikrofón je vybavený adaptérom so závitom 5,8“. Mikrofón bude pevne upevnený a chránený proti nežiaducemu vypadnutiu. Rameno na mikrofón pomáha eliminovať nežiaduce otrasy a vibrácie.



Držiak na mikrofón SYNCO MA30 pevne drží na doske stola

K stolu pripevníte rameno na mikrofón SYNCO MA30 svorkou v tvare C. Je možné upevniť na dosky s hrúbkou 5 cm. Stojan na mikrofón je vybavený vystlaním, aby nepoškodil stôl. Jeho celková hmotnosť činí 1,212 kg.




SYNCO MA30

Kľúčové vlastnosti držiaka na mikrofón SYNCO MA30

  • Stojan na mikrofón SYNCO MA30 je vybavený pružinou na ľahké polohovanie
  • Je možné ho naklápať aj otáčať okolo vlastnej osi
  • Držiak funguje s väčšinou mikrofónov
  • Pomáha eliminovať nežiaduce otrasy a vibrácie
  • Rameno na mikrofón SYNCO upevníte na dosku stola s hrúbkou do 5 cm
Kód:  SYNCc10
Produktové číslo:  SY-MA30-BK-EN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08