Obnoviť stránku

SYNCO M1P

3,0 4 hodnotení

SYNCO M1P


Set SYNCO M1P

Set SYNCO M1P predstavuje kompletnú sadu pre streamerov, vloggerov i youtuberov. Nájdete tu mikrofón Synco M1 s držiakom, odpružený držiak mobilného telefónu, mini statív s guľovou hlavou otočnou o 360°, ochranu proti vetru, prepravné vrecko a potrebné káble.



Set SYNCO M1P

Mikrofón Synco M1

Kondenzátorový mikrofón Synco M1 má kardioidnú smerovú charakteristiku s frekvenčným rozsahom 35 Hz – 18 kHz. Mikrofón ľahko zapojíte pomocou funkcie Plug & Play, nie je potrebné inštalovať žiadne dodatočné ovládače. Výstupný konektor mikrofónu je 3,5 mm jack TRS/TRRS. Jeho priemer je 22 mm a dĺžka 81 mm. Pýši sa nízkou hmotnosťou 26 gramov.


Set SYNCO M1P

Ochrana proti vetru

Mikrofón Synco M1 sa pýši profesionálnym dizajnom. Poskytuje skvelú absorpciu nárazov a redukciu hluku. Mikrofón využijete na vonkajšie natáčanie. Spolu s ochranou proti vetru dramaticky zlepšuje schopnosť zníženia hluku.


Pomocníci pri natáčaní

V balení setu SYNCO M1P sa nachádza aj otočný statív o 360° s guľovou hlavou a držiak mobilného telefónu s rozsahom od 5,5 do 9 cm.



Univerzálna kompatibilita mikrofónu M1

Mikrofón Synco M1 komunikuje s fotoaparátmi DSLR, videokamerami, audio rekordérmi, mobilnými telefónmi s iOS i Androidom, tabletmi i notebookmi.



Využívajte držiak na mikrofón

Držiak na mikrofón Synco M1 patrí k profesionálnym produktom. Je vyrobený z mäkkej gumy, čím znižuje hluk pri manipulácii s mikrofónom. Pomocou držiaka izolujete mikrofón od fyzických vibrácií od podláh.



Set SYNCO M1P

Kľúčové vlastnosti setu SYNCO M1P

  • Set SYNCO M1P sa skladá z mikrofónu, držiaka, držiaka mobilného telefónu, mini statívu, ochrany proti vetru, vrecka a potrebných káblov
  • Mikrofón má kardioidnú smerovú charakteristiku
  • Je odolný voči vibráciám i nárazom
  • Zapojíte ho ľahko pomocou funkcie Plug & Play
  • Pýši sa širokou kompatibilitou

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 22 mm
Výška 22 mm
Hĺbka 81 mm

Charakteristika mikrofónu

Zásada Kondenzátorový (elektretový)
Smerová charakteristika Smerový (kardioida)
Typ mikrofónu Na mobil, Na statív (so závitom)
Frekvencia od 35 Hz
Frekvencia do 18 000 Hz
Impedancia 2 200 Ohm
Citlivosť -42 dB

Pripojenie

Pripojenie 3,5 mm Jack

Vlastnosti

Súčasť balenia Odpružený držiak (pavúk), Stojanček

Hmotnosť

Hmotnosť 26 g
Kód:  SYNCb22
Produktové číslo:  SY-M1P-BK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17