Obnoviť stránku

SYNCO Lav-S6 D

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SYNCO Lav-S6 D


Dvojhlavý Lavalier mikrofón

Klopový kondenzátorový mikrofón SYNCO Lav-S6D kombinuje technológiu automatickej redukcie šumu CVC a dekódovanie zvuku SYNCO, vďaka čomu poskytuje vysoko kvalitný zvuk s bohatými detailmi a minimom šumu. Tento mikrofón je vhodný na rozhovory, konferencie, podcasting, YouTube či ozvučenie videí. Lav-S6D využíva jedinečný dizajn s dvoma mikrofónmi na záznam dvoch rôznych zdrojov zvuku na jedno zariadenie – nie je tak nutné presúvať mikrofón od jedného hovoriaceho k druhému pri zázname dvoch hlasov.



SYNCO Lav-S6 D

Široká kompatibilita

So štvorpólovým 3,5 mm jack konektorom TRS/TRRS a 6,3 mm adaptérom môžete tento mikrofón SYNCO pripojiť k veľkému množstvu zariadení. Jedným tlačidlom ľahko môžete prepínať medzi dvoma režimami v závislosti od pripojeného zariadenia. Mód „telefón“ využijete pri pripojení so svojím smartfónom. Druhý režim „fotoaparát“ potom slúži pri pripojení k fotoaparátu, notebooku, kamere a pod.


SYNCO Lav-S6 D

Vysoko kvalitné vyhotovenie

SYNCO Lav-S6D je vybavený špeciálnou ochranou voči vetru, ktorá pomáha znížiť okolitý hluk a dosiahnuť tak skvelé výsledky. Robustný audio kábel s hliníkovým konektorom je zárukou dlhej životnosti.


Všesmerová kondenzátorová kapsula

Tento všesmerový mikrofón SYNCO sa môže pochváliť vyššou citlivosťou a väčšou frekvenčnou odozvou. Rovnomerne sníma zvuk v priestore a následne ho verne reprodukuje.



Inteligentné spracovanie zvuku

Technológia Clear Voice Capture (CVC) pomáha výrazne znížiť nízkofrekvenčný šum. V kombinácii s technológiou dekódovania zvuku SYNCO umožňuje mikrofónu Lav-S6D zachytiť viac detailov a poskytnúť ostrejší zvuk.



Extra dlhý kábel

Kábel s dĺžkou 6 metrov so zvýšenou odolnosťou voči rušeniu zaručuje rýchly a stabilný prenos digitálneho zvukového signálu za akejkoľvek situácie.



SYNCO Lav-S6D

Kľúčové vlastnosti mikrofónu SYNCO Lav-S6D

  • Dva mikrofóny
  • Nízka hmotnosť len 94 gramov
  • Dva režimy použitia
  • Všesmerové snímanie
  • Napájanie pomocou batérie LR44
  • CVC technológia na zníženie nízkofrekvenčného šumu
  • Kábel odolný voči rušeniu
  • 6,3 mm jack adaptér v balení

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 17,5 mm
Výška 50 mm
Hĺbka 17,5 mm

Charakteristika mikrofónu

Zásada Kondenzátorový (elektretový)
Smerová charakteristika Všesmerový
Typ mikrofónu Chlopňový
Frekvencia od 60 Hz
Frekvencia do 19 000 Hz
Impedancia 1 000 Ohm

Pripojenie

Pripojenie 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack
Dĺžka kábla 6 m

Vlastnosti

Súčasť balenia Obal, Ochrana proti vetru ("vinšus")

Hmotnosť

Hmotnosť 94 g
Kód:  SYNCa03
Produktové číslo:  SY-S6D-LAV

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07