Obnoviť stránku

SYNAPS CA modul Irdeto CI+

4,4 31 hodnotení

SYNAPS CA modul Irdeto CI+

Tento licencovaný modul Irdeto je ideálnym riešením pre bezproblémovú spoluprácu s HD prijímačmi satelitného vysielania. Modul Synaps je tak určený na používanie v iDTV, teda televízoroch s DVB-S tunerom, satelitných prijímačoch (set top boxoch), DVD a Blu-ray prehrávačoch, ktoré disponujú DVB-S tunerom. Všetky tieto zariadenia by ešte mali mať CI rozhranie a podporovať CI a CI+ protokoly. Synaps modul dekóduje Irdeto prístupové karty podľa licencie s podporou Softcell 3.14, vrátane funkcií Secure Silicon Plus.

Kľúčové vlastnosti čítačky SYNAPS CA modul Irdeto CI+

  • Licencia Irdeto (Skylink ready, T-Mobile, Freesat)
  • Štandardný modul typu PCMCIA II – veľkosť 100 × 58 × 5 mm
  • 68-pinový konektor do CI slotu
  • Podporuje Plug and Play prevádzku

Doplňujúce informácie:
MPEG-2, MPEG-4, SD a HDZvukové formáty (MPEG2, AAC, HE AAC, Dolby a dalšie)Spĺňa ISO/IEC EN50221Spĺňa CI Plus špecifikáciu v1.3Spĺňa Smart Card: full ISO 7816-3 (T = 0, T = 14)Formát PCMCIA Type IIHmotnosť 46 gNapájanie 5 V

 
Kód:  IS100d
Produktové číslo:  CAmodul

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01