Obnoviť stránku

Symbo LASERBOT 360 S7

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Symbo LASERBOT 360 S7

Robotický vysávač Symbo LASERBOT 360 S7

Dokonale vyčistí všetky typy tvrdých podláh aj koberce. Vďaka laserovej navigácii presne zmapuje vašu domácnosť a vyberie najefektívnejšiu trasu na upratovanie. Jednoducho ho nechajte pracovať a venujte sa iným činnostiam. Vďaka robotickému vysávaču Symbo LASERBOT 360 S7 bude upratovanie vašej domácnosti hračka.

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7

  • Laserová navigácia
  • Výkonný motor robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7
  • Funkcia mopovania
  • Precízne senzory proti pádu
  • K dispozícii prehľadná mobilná aplikácia
  • Účinný filter
  • Funkcia čistenia konkrétnych miest
  • Jednoduchý prechod z podlahy na koberec
  • Nastavenie zakázaných zón
  • Senzory proti pádu robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7
  • Biela farba

Silný motor značky NIDEC

Kvalitný motor japonskej značky NIDEC, so sacím tlakom až 2 000 Pa, robí z robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7 jeden z najvýkonnejších robotických vysávačov na trhu. Výhody tohto výkonného motora využijete najmä pri vysávaní kobercov s dlhším vlasom alebo upratovaní okolo múrov. Kde ostatné robotické vysávače zlyhávajú, tam Symbo LASERBOT 360 S7 funguje výborne.

Funkcia mopovania robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7

K prístroju je možné pripojiť nádobku na vodu, ktorá má objem 150 ml. Po inštalácii tejto nádobky sa vysávač prepne do módu mopovania, pri ktorom prebieha mokré umývanie a vysávanie súčasneAby nedochádzalo k nadmernému vlhčeniu podlahy, je robotický vysávač Symbo LASERBOT 360 S7 opatrený systémom dávkovania vody, ktorý sa stará o rovnomerný rozvod vody na mopovaciu látku.

Precízne senzory robotického vysávača

Robotický vysávač Symbo LASERBOT 360 S7 je opatrený senzormi, vďaka ktorým si hravo poradí s prekážkami, ktoré na neho vo vašej domácnosti číhajú. S výškou iba 10 cm sa dostane aj do horšie prístupných miest, napríklad pod posteľ či nábytok.

Špičková laserová navigácia robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7

Laserová navigácia vytvára a následne ukladá presné mapy vašich izieb. Prostredníctvom precízneho algoritmu naplánuje najefektívnejšiu trasu na upratovanie vašej domácnosti.

Automatické nabíjanie robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7

Ak sa prístroj v priebehu upratovania vybije, vráti sa najkratšou možnou cestou do nabíjacej stanice. Po dobití sa robotický vysávač Symbo vráti a pokračuje v upratovaní z miesta, kde sa nachádzal v momente vyčerpania batérie. S dobou prevádzky 120 minút zvládne robotický vysávač Symbo LASERBOT 360 S7 upratať naozaj veľkú plochu - až 180 m2.

Prehľadná aplikácia

Robotický vysávač Symbo LASERBOT 360 S7 môžete jednoducho ovládať prostredníctvom vášho smartfónu odkiaľkoľvek. Môžete si prezerať trasy upratovania, meniť sací výkon a ovládať vysávač manuálne. Inteligentné mapovanie miestnosti vám dovolí určiť zakázanú zónu, ak chcete, aby vysávač nejaký priestor vynechal. Môžete tiež vybrať možnosť vysávania konkrétnych miestností. Aplikácia 360 Smart je v českom jazyku.

Robotický vysávač Symbo LASERBOT 360 S7 vás upozorní v prípade potreby

V prípade, že vysávač uviazne, okamžite vás o tom informuje. Vy tak budete mať vždy dokonalý prehľad o tom, kde sa Symbo LASERBOT 360 S7 momentálne nachádza.

Jednoduchý prechod z podlahy na koberec

Po nabehnutí robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7 na koberec, dôjde k automatickej aktivácii režimu maximálneho sania s tlakom 2 000 Pa. Po návrate na podlahu sa vysávač prepne späť do normálneho režimu sania. Vysávač si poradí s výškovým rozdielom až 1,5 cmAk si prajete, aby vysávač fungoval v režime tlaku 2 000 Pa počas celej doby upratovania, môžete turbo režim nastaviť ako štandard.

Nastavenie zakázaných zón robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7

Robotickému vysávaču možno jednoducho nastaviť oblasti, ktoré má vysávač pri vysávaní vynechať. Tieto priestory si vysávač zapamätá do ďalšieho upratovania. Rovnakú funkciu môžete využiť aj v režime mopovania, čím jednoducho zvolíte miesta, kde nemá vysávač umývať.

Čistenie konkrétnych miest

V mobilnej aplikácii ľahko nastavíte zóny, ktoré má vysávač upratať. Robotický vysávač Symbo LASERBOT 360 S7 teda nebude upratovať celú izbu, ale iba vami zvolené miesto. Túto funkciu využijete najmä na viac znečistenom priestore, napríklad po vysypaní smetí či spadnutých omrviniek z jedla.

Senzory proti pádu robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7

Vďaka štyrom senzorom, ktoré sú umiestnené na spodnej strane vysávača, sa nemusíte obávať pádu zo schodov a ďalších vyvýšených miest.

Umývateľný filter

Filter robotického vysávača Symbo LASERBOT 360 S7 udrží takmer dokonalú účinnosť filtrácie aj po jednom roku pravidelného používania. Pomáha filtrovať vzduch a bezpečne zachytiť jemné prachové časticetakže sa hodí aj do domácností s alergikmi.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Utieranie

Špecifické vlastnosti

Prekonanie prekážky do výšky 1,5 cm
Funkcie Automatické dobíjanie

Vlastnosti

Typ ovládania Mobilná aplikácia
Kompatibilita Amazon Alexa

Typ povrchu

Typ povrchu Koberce, Tvrdé podlahy

Napájanie

Typ batérie Li-Ion
Doba chodu 120 min

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica
Ďalšie príslušenstvo Nádobka na vodu

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 30 W

Hlučnosť

Hlučnosť 60 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 35 cm
Výška 10 cm
Hmotnosť 3,6 kg

Farba

Farba Biela

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia Áno

Hlučnosť

Hlučnosť 60 dB

Rozmery a hmotnosť

Výška 10 cm
Šírka 35 cm
Hĺbka 35 cm
Hmotnosť 3,6 kg
Kód:  SYMRV890
Produktové číslo:  S7-white

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11